Travian - online gameska
Moderátor: Baneshee
- Sh4rp
- Nováček

-
Travian - online gameska
Zdravim... Timto bych vas chtel poznat na hrani jedny z nejlepsich online game co existuji... hra je zavedena již v několika zemích a v česku se teprve rozjíždí tak neváhej a přidej se hned http://www.travian.cz
K hraní ti stačí pouze internetový prohlížeč a chvilku času denně... Neváhej se a přidej se!!
Jedná se o hru ve které vedete vesnici, kterou vylepšujete a těžíte suroviny... pozděj začínaj boj o přežití... try it yourself )
//Thellwin - upraven název threadu + odkaz + přesun ze smětiště
K hraní ti stačí pouze internetový prohlížeč a chvilku času denně... Neváhej se a přidej se!!
Jedná se o hru ve které vedete vesnici, kterou vylepšujete a těžíte suroviny... pozděj začínaj boj o přežití... try it yourself )
//Thellwin - upraven název threadu + odkaz + přesun ze smětiště
- Mr.Koza
- Začátečník

re
zkousel jsem to a rekl bych jesli se todle nekomu libi taq dete hrat settlers uzijete si to mnohem lip 
Intel Core 2 Duo E6600 (2.4 @ 3.2Ghz),Zalman CNPS9700 LED, ASUS P5E , 2GB (2xKIT 2x512MB) DDR2 800MHz CL5-5-5-12 CORSAIR,Asus GeForce 8800GTS 512, HDD 750+ 2x500GB Samsung + 320GB WD SII, Thermaltake Armor Black 250, Acer 22" AL2216W, Logitech G15 + G7
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
- TheDayX
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Setlery si líp orzhodně neužiješ, je to sice graficky hezčí, ale inteligence CPU je ve srovnání s lidskými protihráči na Travianu nulová....Mr.Koza píše:zkousel jsem to a rekl bych jesli se todle nekomu libi taq dete hrat settlers uzijete si to mnohem lip
The.Day.X [Generál Stalinových armád]
- Stranger
- Nováček

-
Jo ta hra je naprosto úžasná, tady je registrace na server 2 - rozjel se nedávno a všichni tam jednou od začátku - takže šance pro všechny 
http://www.travian.cz
Naposledy upravil(a) Stranger dne čtv 29. bře 2007, 15:04, celkem upraveno 1 x.
- ChrastyII
- Začátečník

- to.burda
- Nováček

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
je to hra o nicem.. dnes jsem poslal svych 11 vojaku do sousedni vesnice. za 8minut byli tam dobili hromadu surovin a za dalsich 8 minut se vratili zpet. takhle jsem to udelal 7x potom ten chudak nemel zadne suroviny. Tak jsem sel na dalsiho. Opet jsem dobil a vracel se s plno surovinama. Podle me vyhraje ten kdo na tom bude viset a hrat 24h deneto.burda píše:Ty ses nejakej chytrej...ChrastyII píše:anebo tam jděte jenom přes travian.cz,výsledek bude stejný,jenom někdo nedostane bonusy
Jo jo je to moc pekna hra, kdyz by se tu nekdo registroval, tak hodte souradnice za 7 dni k vam poslu podporu
- Spirit
- Středně pokročilý

-
Ak by chcel tuto fajn hru niekto skusit a trosku mi pomoct, tak nech sa zaregistruje cez link: http://www.travian.cz/?uc=cz1_13366
dakujem
dakujem
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
muzu se zeptat v cem ti to pomuze? Ja ti uz asi nepomuzu nechce se mi znovu registrovat. Ale co ti to da za bonus?Spirit píše:Ak by chcel tuto fajn hru niekto skusit a trosku mi pomoct, tak nech sa zaregistruje cez link: http://www.travian.cz/?uc=cz1_13366
dakujem
- Mrazák
- Začátečník

-
Kdyz dosahnes 75 populace, tak dotycny dostane 20 zlatych, za ktery si muze rozsirit produkci o 25% nebo jiny veci... Viz na travianu odkaz "Travian Plus!"[CZ]mike píše:muzu se zeptat v cem ti to pomuze? Ja ti uz asi nepomuzu nechce se mi znovu registrovat. Ale co ti to da za bonus?Spirit píše:Ak by chcel tuto fajn hru niekto skusit a trosku mi pomoct, tak nech sa zaregistruje cez link: http://www.travian.cz/?uc=cz1_13366
dakujem
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD FX-57 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD FX-57 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Stano K.
- Středně pokročilý

- lolik
- Nováček

-
Nový 4. server
Hru Travian hraje k dnešnímu dni 141 001 hráčů z České republiky.
Online je běžně 6 000 - 9 000 hráčů!
Výhodou této hry je to, že tam funguje dobrá podpora, je v češtině, existují rozsáhle a dobré FAQ a nápovědy.
Hrajete proti ostatní hráčům, ne počítačům a tak hodně záleží také na schopnosti vyjednávat! Ne vždy vítězí ten, kdo je u PC neustále.
Můžete si založit alianci, být jejím členem a to přináší různé výhody. Máte za zády někoho, kdo vám můžeme pomoci, poslat vojska na podporu nebo zaslat nějaké suroviny, které potřebujete pro stavbu.
Také můžete zabírat cizí vesnice a z toho tak samozřejmě těžit.
Pokud útočíte na nějaké vesnice, které nemají šanci, někde se vám dokonce stane, že vám raději začnou platit tzv. "výpalné" - dá se dobře vyjednávat
Věk netrvá jen pár týdnu či měsíců, jako u jiných her, ale je minimálně 1 rok! Orientačně lze říci, že trvá přibližně rok a půl.
Ale to nejdůležitější
- 27.4.2007 byl spuštěn nový český server
- je tam tedy ještě prostor se dobře prosadit, ale hlavně jsou volná místa pro registrace!
- odkaz je zde: www.travian.cz
Přidejte se k nám a vyžijte se v této skvělé hře!
Online je běžně 6 000 - 9 000 hráčů!
Výhodou této hry je to, že tam funguje dobrá podpora, je v češtině, existují rozsáhle a dobré FAQ a nápovědy.
Hrajete proti ostatní hráčům, ne počítačům a tak hodně záleží také na schopnosti vyjednávat! Ne vždy vítězí ten, kdo je u PC neustále.
Můžete si založit alianci, být jejím členem a to přináší různé výhody. Máte za zády někoho, kdo vám můžeme pomoci, poslat vojska na podporu nebo zaslat nějaké suroviny, které potřebujete pro stavbu.
Také můžete zabírat cizí vesnice a z toho tak samozřejmě těžit.
Pokud útočíte na nějaké vesnice, které nemají šanci, někde se vám dokonce stane, že vám raději začnou platit tzv. "výpalné" - dá se dobře vyjednávat
Věk netrvá jen pár týdnu či měsíců, jako u jiných her, ale je minimálně 1 rok! Orientačně lze říci, že trvá přibližně rok a půl.
Ale to nejdůležitější
- 27.4.2007 byl spuštěn nový český server
- je tam tedy ještě prostor se dobře prosadit, ale hlavně jsou volná místa pro registrace!
- odkaz je zde: www.travian.cz
Přidejte se k nám a vyžijte se v této skvělé hře!
- Thellwin
- Administrátor

Takže naposledy, kdyby někdo špatně viděl.
Registrovat do hry se můžete na této adrese
Žádné další linky nejsu potřeba a budou promazávány a postihovány, ok ?
A jinak promaz ...
Registrovat do hry se můžete na této adrese
Žádné další linky nejsu potřeba a budou promazávány a postihovány, ok ?
A jinak promaz ...
Goldnoob team proud member!
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Stano K.
- Středně pokročilý

- ChrastyII
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

Jo to je pravda, ovšem jestli to tady udělal jeden user z deseti tak je to moc. Navíc někteří tady zkoušeli i triky jakoMr.Nigga píše:Proč? pokud autor napíše "Pokud se registrujete na tomto odkazu, dostanu bonus... bla bla bla" nevidím důvod toto postihovat
Kód: Vybrat vše
[url=www.travian.cz/muj-dementni-ucet]www.travian.cz[/url]Pokud to někdo udělá tak jak říkáš, tak by to mělo být v pořádku.
Goldnoob team proud member!
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: