Travian - online gameska

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Sh4rp
Nováček
Nováček

Travian - online gameska

Příspěvek od Sh4rp »

Zdravim... Timto bych vas chtel poznat na hrani jedny z nejlepsich online game co existuji... hra je zavedena již v několika zemích a v česku se teprve rozjíždí tak neváhej a přidej se hned http://www.travian.cz
K hraní ti stačí pouze internetový prohlížeč a chvilku času denně... Neváhej se a přidej se!!
Jedná se o hru ve které vedete vesnici, kterou vylepšujete a těžíte suroviny... pozděj začínaj boj o přežití... try it yourself )

//Thellwin - upraven název threadu + odkaz + přesun ze smětiště
Mr.Koza
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od Mr.Koza »

zkousel jsem to a rekl bych jesli se todle nekomu libi taq dete hrat settlers uzijete si to mnohem lip :P
Intel Core 2 Duo E6600 (2.4 @ 3.2Ghz),Zalman CNPS9700 LED, ASUS P5E , 2GB (2xKIT 2x512MB) DDR2 800MHz CL5-5-5-12 CORSAIR,Asus GeForce 8800GTS 512, HDD 750+ 2x500GB Samsung + 320GB WD SII, Thermaltake Armor Black 250, Acer 22" AL2216W, Logitech G15 + G7
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
TheDayX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od TheDayX »

Mr.Koza píše:zkousel jsem to a rekl bych jesli se todle nekomu libi taq dete hrat settlers uzijete si to mnohem lip :P
Setlery si líp orzhodně neužiješ, je to sice graficky hezčí, ale inteligence CPU je ve srovnání s lidskými protihráči na Travianu nulová....
The.Day.X [Generál Stalinových armád]
Stranger
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stranger »

Jo ta hra je naprosto úžasná, tady je registrace na server 2 - rozjel se nedávno a všichni tam jednou od začátku - takže šance pro všechny ;)

http://www.travian.cz
Naposledy upravil(a) Stranger dne čtv 29. bře 2007, 15:04, celkem upraveno 1 x.
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

anebo tam jděte jenom přes travian.cz,výsledek bude stejný,jenom někdo nedostane bonusy :lol:
to.burda
Nováček
Nováček

Příspěvek od to.burda »

ChrastyII píše:anebo tam jděte jenom přes travian.cz,výsledek bude stejný,jenom někdo nedostane bonusy :lol:
Ty ses nejakej chytrej...

Jo jo je to moc pekna hra, kdyz by se tu nekdo registroval, tak hodte souradnice za 7 dni k vam poslu podporu :wink:
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

to.burda píše:
ChrastyII píše:anebo tam jděte jenom přes travian.cz,výsledek bude stejný,jenom někdo nedostane bonusy :lol:
Ty ses nejakej chytrej...

Jo jo je to moc pekna hra, kdyz by se tu nekdo registroval, tak hodte souradnice za 7 dni k vam poslu podporu :wink:
je to hra o nicem.. dnes jsem poslal svych 11 vojaku do sousedni vesnice. za 8minut byli tam dobili hromadu surovin a za dalsich 8 minut se vratili zpet. takhle jsem to udelal 7x potom ten chudak nemel zadne suroviny. Tak jsem sel na dalsiho. Opet jsem dobil a vracel se s plno surovinama. Podle me vyhraje ten kdo na tom bude viset a hrat 24h dene
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Ak by chcel tuto fajn hru niekto skusit a trosku mi pomoct, tak nech sa zaregistruje cez link: http://www.travian.cz/?uc=cz1_13366

dakujem :)
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Spirit píše:Ak by chcel tuto fajn hru niekto skusit a trosku mi pomoct, tak nech sa zaregistruje cez link: http://www.travian.cz/?uc=cz1_13366

muzu se zeptat v cem ti to pomuze? Ja ti uz asi nepomuzu nechce se mi znovu registrovat. Ale co ti to da za bonus?
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrazák »

[CZ]mike píše:
Spirit píše:Ak by chcel tuto fajn hru niekto skusit a trosku mi pomoct, tak nech sa zaregistruje cez link: http://www.travian.cz/?uc=cz1_13366

muzu se zeptat v cem ti to pomuze? Ja ti uz asi nepomuzu nechce se mi znovu registrovat. Ale co ti to da za bonus?
Kdyz dosahnes 75 populace, tak dotycny dostane 20 zlatych, za ktery si muze rozsirit produkci o 25% nebo jiny veci... Viz na travianu odkaz "Travian Plus!"
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD FX-57 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

tak tak, pomozes vo vydelani zlatych. Tie sa zidu na docasne zvysenie produkcie, alebo urychlovanie stavby a vyskumov... :)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

mna najdete Mapa(-72|173) > kosTa :)
lolik
Nováček
Nováček

Nový 4. server

Příspěvek od lolik »

Hru Travian hraje k dnešnímu dni 141 001 hráčů z České republiky.

Online je běžně 6 000 - 9 000 hráčů!

Výhodou této hry je to, že tam funguje dobrá podpora, je v češtině, existují rozsáhle a dobré FAQ a nápovědy.

Hrajete proti ostatní hráčům, ne počítačům a tak hodně záleží také na schopnosti vyjednávat! Ne vždy vítězí ten, kdo je u PC neustále.

Můžete si založit alianci, být jejím členem a to přináší různé výhody. Máte za zády někoho, kdo vám můžeme pomoci, poslat vojska na podporu nebo zaslat nějaké suroviny, které potřebujete pro stavbu.

Také můžete zabírat cizí vesnice a z toho tak samozřejmě těžit.

Pokud útočíte na nějaké vesnice, které nemají šanci, někde se vám dokonce stane, že vám raději začnou platit tzv. "výpalné" - dá se dobře vyjednávat :-)

Věk netrvá jen pár týdnu či měsíců, jako u jiných her, ale je minimálně 1 rok! Orientačně lze říci, že trvá přibližně rok a půl.

Ale to nejdůležitější
- 27.4.2007 byl spuštěn nový český server
- je tam tedy ještě prostor se dobře prosadit, ale hlavně jsou volná místa pro registrace!
- odkaz je zde: www.travian.cz

Přidejte se k nám a vyžijte se v této skvělé hře!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Takže naposledy, kdyby někdo špatně viděl.

Registrovat do hry se můžete na této adrese

http://www.travian.cz

Žádné další linky nejsu potřeba a budou promazávány a postihovány, ok ?

A jinak promaz ...
Goldnoob team proud member!
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Thellwin píše:Žádné další linky nejsu potřeba a budou promazávány a postihovány, ok ?
Proč? pokud autor napíše "Pokud se registrujete na tomto odkazu, dostanu bonus... bla bla bla" nevidím důvod toto postihovat :roll:
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

už 3 den sa mi nedarí prihlásiť na http://www.travian.cz/ server 3
čo je stým? vám to funguje? :?
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

teď jsem to zkusil a jde to...je ale fakt že jednou mi to dneska taky nešlo :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mr.Nigga píše:Proč? pokud autor napíše "Pokud se registrujete na tomto odkazu, dostanu bonus... bla bla bla" nevidím důvod toto postihovat :roll:
Jo to je pravda, ovšem jestli to tady udělal jeden user z deseti tak je to moc. Navíc někteří tady zkoušeli i triky jako

Kód: Vybrat vše

[url=www.travian.cz/muj-dementni-ucet]www.travian.cz[/url]
a to už mě vytáčelo.

Pokud to někdo udělá tak jak říkáš, tak by to mělo být v pořádku.
Goldnoob team proud member!
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Vy hrajete vsichni na S2?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Já hraju na S1 pod stejným nickem jako tady. Jestli jste někdo poblíž mé vesnice, tak se ozvěte :-)
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“