Mala prenosova rychlost DVD+-RW (1200 kB/s) LG H12L
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mala prenosova rychlost DVD+-RW (1200 kB/s) LG H12L
Muzete mi poradit, co mam udelat?? Mam desku MSI P965 Neo, kabel je 80zil. Po zapojeni disku ATA je prenosova rychlost normalni (50 MB/s)... Jsem si vsimnul, ze na radici je nastaven mod DMA, ale cpe to stale PIO.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Surgical
- Začátečník

-
Pokud ti to stale cpe PIO mod, tak v prve rade bych vymenil datovy IDE kabel, musi byt 80-zilovy, ulozeny pokud mozno tak, aby byl co nejmene zohyban a prekrucovan.
Pote odeber ve spravci zarizeni IDE radic a po restartu kompa nech znova automaticky nainstalovat, zkontroluj, ze se vypalovacka nastavila do DMA rezimu (a taky tak funguje).
Pokud ne, vyzkousej ji v jinem kompu a bude-li i tam delat brykule, nelitostne reklamuj.
Pote odeber ve spravci zarizeni IDE radic a po restartu kompa nech znova automaticky nainstalovat, zkontroluj, ze se vypalovacka nastavila do DMA rezimu (a taky tak funguje).
Pokud ne, vyzkousej ji v jinem kompu a bude-li i tam delat brykule, nelitostne reklamuj.
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ten radic jsem zkousel odebrat, ale bez uspechu. Vypalovacka na jinych pocitacich funguje bez problemu. Stale mi to tam dava ten PIO mod, ale kdyz zapnu pocitac a v mechanice je CDcko, tak mi to nabehne do DMA 4. Kdyz tam nic neni nebo DVD, tak mi to tam nabehne s PIO modem. Kabel je v poradku, odzkouseny v jinem pocitaci (take zapojen ATA disk a bez problemu). A zkousel jsem taky jinou DVD smazku, a dela to same co tato!
- laginoo
- Začátečník

a co takhle zkusit preinstalit ovladace desky (vlastni zkusenos a zatim vzdy opraveno)
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
- maslik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: