Tak jedine reinstal, asi kodeky v konfliktu když tam máš tu ikonu, jinak to je nastaveni....chovi píše:uz som skusil.......
A hlavne tam necpi all in..

Jestli si menil VGA a korktne si neodstranil VGA drivery tak to je pak jasny.....Jak si postupoval?zilwar píše:zdarec, mam bohuzel stejnej problem, jen s tim rozdilem ze vse zaclo po vymene grafiky. puvodne s ATI 9250 vse slapalo, poridil jsem Leadteka 7600GT TDH AGP a pri spusteni videa totalni zasek. Necekam na radu typu dej si tam jiny kodeky, apod., pokud mate nekdo spis nejake logicke vysvetleni budu vdecny za pomoc, neb rozdil oproti bezproblemovemu stavu je "jen" jina (nova) graf. karta. diky

Ten reinstal sem prehlidl..zilwar píše:...jak sem napsal, udelal jsem reinstal woken, takze ty stary VGA ovladace uz snad nehrajou roli(?). Asi to fakt bude nejakou blbou kombinaci ruznejch kodeku, koukam ze je taky mozny ty kodeky ruzne nastavovat a tak, ale jak rikam, UFO, pokud se vtom nekdo vyzna, klobouk dolu a pls help.

dej si tam allin nebo k-lite a nebudeš se příště ptát....AXB píše:Dotaz: proč instalovat DivX + XviD + ffdshow? Pokud vím DivX dekodér přehraje XviD a opačně a ffdshow přehraje (víceméně) všechno. K čemu by mi bylo, kdybych to nainstaloval všechno?Dzin píše:Nainstaluj jen DivX, Xvid , ffdshow nikdy ne žádné packy.

Možná jsem ten dotaz špatně formuloval. Já jsem na počítači nikdy žádný codec-pack neměl (a nikdy nic takového instalovat nebudu). Používám jen ffdshow a nic víc.Dzin píše:dej si tam allin nebo k-lite a nebudeš se příště ptát....

Kdepak, jen když chce třeba jen DivX a když něco víc tak ffdshow ne obojíAXB píše:Možná jsem ten dotaz špatně formuloval. Já jsem na počítači nikdy žádný codec-pack neměl (a nikdy nic takového instalovat nebudu). Používám jen ffdshow a nic víc.Dzin píše:dej si tam allin nebo k-lite a nebudeš se příště ptát....
Chtěl jsem se jen zeptat proč bych měl k ffdshow instalovat ještě DivX a XviD (teda jestlis to tak myslel).