není to náhodou absencí BotNetFX?Hijacker933 píše:jednou se nechce spustit CCC vubec
to se mi nikdy nestaloHijacker933 píše:a nebo nerozpozna muj moniotr a hodi ve woknech obnovovacku 75hz, ktera nejde prenastavit,proste se musi slozite vynutit 100hz
Asi sis zapomněl nastavit anizotropní filtrování, tu kostkatou silnici to dělá právě když vypneš filtrování textur.Hijacker933 píše:Chtel sem si zkusit zase po case ATi a trochu sem veril ,ze ty ovladace jsou uz lepsi,chyba. btw to ani nemluvim o tom jak mam v nekterych hrach nevykresleny rozmazany textury na urcitejch mistech s novejma ovladacema,napr . openGL Doom/Quake a Mafia (obrnenec ma totalne mazly textury az skoro po strechu). Uz je to nejakej patek co sme mel 9600XT a sni podobny problemy,napr. , ze v underground 2 sem mel hrozne kostkatou silnici.
Nemyslím si, že by Intel a jeho desky byly tak úžasné, jak ty tvrdíš, spíš je to jen placebo efekt toho loga Intelu. Až na výjimky na nich nejde taktovat a na standardním taktu je stabilní snad každá deska, bez ohledu na výrobce a čipset.Hijacker933 píše:Potom sem mel nVidiu a naprosta spokojenost,66GT,68GS,78GS vsechny jely perfektne , o ovladacich ani nemluve. Podle me je proste nVidia komfort na kterej ATi porad jeste nema,je to stejny jak intel a jeho desky,stabilita a spolehlivost. Verim ,ze me ted bude kamenovat pul PCT, muzete si prskat jak chcete,jsou to my zkusenosti a nazor
Jinak, jsou to tvoje zkušenosti a názor, ale já jsem například nikdy neslyšel že by ATi měla problémy se shimmeringem a tak, narozdíl od nVidie... alespoň ne v posledních 2 letech.