GF 8800GTS a modrá smrt
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Thellwin
- Administrátor
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze dnes na lanparty klekla deska(ta z reklamace)
A vzala sebou jeden pametovej (takze ted jedu jen na jeden)modul mam pucenou desku msi od kamose,uz nevim co s tim,nemuze byt zdroj extra silny a vzdy to spalit?
Ted uz fakt nevim,co rict na reklamacich v t.s.s bohemia jsem dostal deku jinou pred 14 dny a pameti jsou z czc tam jsem byl tento ctvrtek se zdrojem
A vzala sebou jeden pametovej (takze ted jedu jen na jeden)modul mam pucenou desku msi od kamose,uz nevim co s tim,nemuze byt zdroj extra silny a vzdy to spalit?
Ted uz fakt nevim,co rict na reklamacich v t.s.s bohemia jsem dostal deku jinou pred 14 dny a pameti jsou z czc tam jsem byl tento ctvrtek se zdrojem
Naposledy upravil(a) Red Devil dne sob 14. dub 2007, 21:38, celkem upraveno 2 x.
- Thellwin
- Administrátor
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim. Prinejmensim nechapu, proc by to zacalo padat az po tydnu provozu...Red Devil píše:Tak me jinde radi,ze nemam uzemeneou zasuvku,ale podle me by to kleklo hned na dobro ne?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- fat4l
- Mírně pokročilý
tak to si pis ze drzime......nech sa uz teno neverending story skonci...pre dobro nas vsetkych....
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Alert03
- Červená karta
-
Tak jak to vypada? Pokud se zase objevi modra smrt tak uz to musi byt necim jinym nez PC , jinak uz to neni mozne Vzdyt uz jsi to vymenil vsechno neco dokonce 2x Drzim palce , pak dej info
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP
- Hijacker933
- Začátečník
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze dnes rano uz deska nechtel aopet nabehnout,roztocila vetraky a zase se resetla a znova,pomohlo jen vypnuti a zapnuti zdroje(jen vypinacem) a nabehla a ted vecer taky napoprvi,mel jsem tu elektrikare elektrina je v pohode
Bluescreeny to nehaze jen se to jednou zase jako uspalo,na chvilku,pak resetlo a v poho nabehlo.
Pokud deska umre,budu si vybirat jinou koukal jsem na comando,co na ni rikate??
Bluescreeny to nehaze jen se to jednou zase jako uspalo,na chvilku,pak resetlo a v poho nabehlo.
Pokud deska umre,budu si vybirat jinou koukal jsem na comando,co na ni rikate??
- Dawe111
- Červená karta
-
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejde mi o downgrade...Dawe111 píše:To je extempore.. a ty argumentace zdrojem co ti radí, to je snad virové onemocnění..Red Devil píše:..mel jsem tu elektrikare elektrina je v pohode
Nech tam jeden disk, jednu RAM a CPU na default a musí to jet
Musi to jet tak jak to je
EDIT
Ram jsou po reklamaci a disky fung nove,stare jsem prodal a koupil nove,takze ani ty to nedelaji
V tsbohemia,odkud je deska skouseli dat na ds4(rev.1)8800gtx a piskal jim nejakej kondik,takze ta karta ty desce proste dava zabrat
EDIT2
Tak jsem zjistil,ze rozaceni vetraku a nahodny pady jsou asi u ds4 normalni: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=7267323
Presne tohle mi to delava
//Thellwin - sloučen trojpsot
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT
Na jednom screanu modré smrti máš jako viníka označen soubor "ntfs.sys" =>Red Devil píše:...
Kód: Vybrat vše
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=1f13fc08-cef9-4a1d-9276-92d5e0963856
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: