GF 8800GTS a modrá smrt

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pomalu začnu věřit, že tvůj barák je prokletej :oops:
Goldnoob team proud member!
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze dnes na lanparty klekla deska(ta z reklamace)
A vzala sebou jeden pametovej (takze ted jedu jen na jeden)modul mam pucenou desku msi od kamose,uz nevim co s tim,nemuze byt zdroj extra silny a vzdy to spalit?
Ted uz fakt nevim,co rict na reklamacich v t.s.s bohemia jsem dostal deku jinou pred 14 dny a pameti jsou z czc tam jsem byl tento ctvrtek se zdrojem
Naposledy upravil(a) Red Devil dne sob 14. dub 2007, 21:38, celkem upraveno 2 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A teď to jede ?

Zdroj nemůže být moc silný, max. vadný :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ted to jede,ale to delal vzdy ,tyden to chodi a pak to zacne
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak dej za týden vědět :oops:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Thellwin píše:Tak dej za týden vědět :oops:
Chi jit zitra reklamovat,pokud odstanu novou desku,tuhle vratim,mam ji pujcenou jen an nezbytne nutnou dobu je to deska urcena na prodej
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak me jinde radi,ze nemam uzemeneou zasuvku,ale podle me by to kleklo hned na dobro ne?
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Red Devil píše:Tak me jinde radi,ze nemam uzemeneou zasuvku,ale podle me by to kleklo hned na dobro ne?
Taky si myslim. Prinejmensim nechapu, proc by to zacalo padat az po tydnu provozu...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

JJ je to fakt divny,po reklamaci ty desky to tak krasne nabehlo,ze jsem si rikal ano byla to deska,taktit slo lip,tvarilo se to lip a pak to cca za tyden-10dni zaclo
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Dnes jsem privezl novou desku(revize3.3),zdroj(corsair 620W)a pameti,tak drzte palce
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

tak to si pis ze drzime..:D....nech sa uz teno neverending story skonci...pre dobro nas vsetkych.... :razz: :oops:
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Alert03
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Alert03 »

Tak jak to vypada? Pokud se zase objevi modra smrt tak uz to musi byt necim jinym nez PC , jinak uz to neni mozne :D Vzdyt uz jsi to vymenil vsechno neco dokonce 2x :D Drzim palce , pak dej info :)
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

to je fakt pech, a nedela to treba nejaky kolisani napeti ? mas ochranu proti prepeti ? asi blba otazka,jen me to tak napadlo
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Alert:
Zatim ok,ale to bylo vzdy nekolik dni ok a pak to zacalo,Dik
Hijacker,ano mam ups a prepetova ochrana je jeji soucasti
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze dnes rano uz deska nechtel aopet nabehnout,roztocila vetraky a zase se resetla a znova,pomohlo jen vypnuti a zapnuti zdroje(jen vypinacem) a nabehla a ted vecer taky napoprvi,mel jsem tu elektrikare elektrina je v pohode
Bluescreeny to nehaze jen se to jednou zase jako uspalo,na chvilku,pak resetlo a v poho nabehlo.
Pokud deska umre,budu si vybirat jinou koukal jsem na comando,co na ni rikate??
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Red Devil píše:..mel jsem tu elektrikare elektrina je v pohode
To je extempore.. a ty argumentace zdrojem co ti radí, to je snad virové onemocnění..
Nech tam jeden disk, jednu RAM, CPU na default a musí to jet 8-)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Dawe111 píše:
Red Devil píše:..mel jsem tu elektrikare elektrina je v pohode
To je extempore.. a ty argumentace zdrojem co ti radí, to je snad virové onemocnění..
Nech tam jeden disk, jednu RAM a CPU na default a musí to jet 8-)
Nejde mi o downgrade...
Musi to jet tak jak to je

EDIT

Ram jsou po reklamaci a disky fung nove,stare jsem prodal a koupil nove,takze ani ty to nedelaji
V tsbohemia,odkud je deska skouseli dat na ds4(rev.1)8800gtx a piskal jim nejakej kondik,takze ta karta ty desce proste dava zabrat

EDIT2

Tak jsem zjistil,ze rozaceni vetraku a nahodny pady jsou asi u ds4 normalni: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=7267323
Presne tohle mi to delava

//Thellwin - sloučen trojpsot :evil:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Takze co mam commando tak to ani jednou nespadlo,takze ds 4 nebrat!!!
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Red Devil píše:...
Na jednom screanu modré smrti máš jako viníka označen soubor "ntfs.sys" =>

Kód: Vybrat vše

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=1f13fc08-cef9-4a1d-9276-92d5e0963856
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Red Devil píše:Takze co mam commando tak to ani jednou nespadlo,takze ds 4 nebrat!!!
hele svadet to na desku nevim nevim, mam DS4 pul roku revize 1 komp mi bezi nonstop uz ani nevim kdy sem ho naposled vypnul mozna pred 3 mesicema :) a zadny problemy nepocituju.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“