odinstalace k lite-,seknutí avi co s tim?
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý
-
odinstalace k lite-,seknutí avi co s tim?
ahoj.po čisté instlaci jsem nainstaloval K lite...ale když jsem přehrával video,byly tam špatny barvy, vlastně bylo to jen zeleny,fialovy atd....nevim jak to popsat,ale určitě to znáte.
tak jsem je odinstaloval a nainstaloval jsem ace mega codec .video sice vypadá normálně,ale když ho trochu posunu (jak v mp tak mp classic i bs playeru ) tak se sekne.co s tim?
win xp prof sp2
tak jsem je odinstaloval a nainstaloval jsem ace mega codec .video sice vypadá normálně,ale když ho trochu posunu (jak v mp tak mp classic i bs playeru ) tak se sekne.co s tim?
win xp prof sp2
- zombux
- Odborník PCT
hehe ACE MEGA, to je terno radši to zas rychle odinstaluj a nahoď nějakej normální balík. myslím tím odinstalovat veškerý kodeky co tam máš.
doporučuji Vista Codec Pack.
doporučuji Vista Codec Pack.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý
-
- kybrex
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zkus CCCP
K-lite, Codecs-pack-in-all a další podobné balíčky jsou spolehlivý způsob, jak mít dřív nebo později problémy. Já mám CCCP (to jsou kodeky - já jen, aby tady nedošlo k omylu pro neznalé ) zhruba půl roku, co jsem nainstalil WinXP a od té doby se o to nestárám a bez problémů přehraju všechno. Nebo jak říkají ostatní - další řešení je, nainstalovat si zvlášť ty kodeky, co potřebuješ. To je asi nejpřehlednější, ale je s tím i víc práce.
2zombux: Jinak vista codec pack neznám a ani bych CCCP neměnil. Zatím mi vyhovujou (btw. doporučil mi to trubus ). Ale jestli není nějaká obdoba Vista CP i pro XP, tak mám stejně utrum, protože v nejbližší době nehodlám kupovat nový Winy (ikdyž musím uznat, že Visty vypadají suprově - a nejen vypadají).zombux píše:doporučuji Vista Codec Pack.
CPU: Intel Pentium (Prescott) 2,8GHz / 800MHz cache L1 16kB, L2 1MB; + CoolerMaster S9U1 Hyper TX MotherBoard: ASUS P5GD1PRO Intel 915P PCI-Express, GPU: ATI Radeon X700PRO 425MHz 128MB GDDR3 (860MHz), RAM: 2x256MB + 2x512MB 400MHz, HDD: Western Digital Caviar 320GB cache 16MB + Western Digital 1000GB 16MB cache, DVD mechanika: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B writing: 8x DVD-R/+R, 4x DVD+RW/-RW, 3x DVD-RAM, 24x CD-R, 16x CD-RW reading: 12x DVD, 10x DVD-RW/+RW, 3x DVD-RAM, 32x CD. LCD: 19" AG Neovo F-419, CRT: 17" ADI Microscan M700, REPRO: Eltax concept 400 + Omnitronic P-250
NOTEBOOK:
Hewlett Packard 550 :: CPU: C2D T5270 @1,4GHz L2 Cache 2MB, FSB 800MHz, RAM: 2+2 GB DDR2 667 MHz, Chipset: Intel GME965, HDD: 160 GB 5400 RPM Serial ATA, DVD±RW, Komunikace: Modem 56 Kbit/s, 10/100 Mbit/s LAN Ethernet Controller, Wireless LAN 802.11a/b/g, BlueTooth
- zombux
- Odborník PCT
Re: Zkus CCCP
vím, CCCP jsem trubusovi doporučil já jinak VCP samozřejmě je i pro XP a Win2003 serverkybrex píše:K-lite, Codecs-pack-in-all a další podobné balíčky jsou spolehlivý způsob, jak mít dřív nebo později problémy. Já mám CCCP (to jsou kodeky - já jen, aby tady nedošlo k omylu pro neznalé ) zhruba půl roku, co jsem nainstalil WinXP a od té doby se o to nestárám a bez problémů přehraju všechno. Nebo jak říkají ostatní - další řešení je, nainstalovat si zvlášť ty kodeky, co potřebuješ. To je asi nejpřehlednější, ale je s tím i víc práce.
2zombux: Jinak vista codec pack neznám a ani bych CCCP neměnil. Zatím mi vyhovujou (btw. doporučil mi to trubus ). Ale jestli není nějaká obdoba Vista CP i pro XP, tak mám stejně utrum, protože v nejbližší době nehodlám kupovat nový Winy (ikdyž musím uznat, že Visty vypadají suprově - a nejen vypadají).zombux píše:doporučuji Vista Codec Pack.
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=66826
Pfizer & Moderna inside
- trubus
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Neber jmeno trubusovo nadarmo Nicmene ja musim uznat ze CCCPcka sou hodne v poho a nez me vypecou tak v poho budou... na druhou stranu predpokladam ze Vista Codec Pack bude delanej pro jiny prehravace nez media player classic (a ten druhej..) takze pro sirsi verejnost asi pouzitelnejsi... a hlavne jednodussizombux píše:vím, CCCP jsem trubusovi doporučil já jinak VCP samozřejmě je i pro XP a Win2003 serverkybrex píše:K-lite, Codecs-pack-in-all a další podobné balíčky jsou spolehlivý způsob, jak mít dřív nebo později problémy. Já mám CCCP (to jsou kodeky - já jen, aby tady nedošlo k omylu pro neznalé ) zhruba půl roku, co jsem nainstalil WinXP a od té doby se o to nestárám a bez problémů přehraju všechno. Nebo jak říkají ostatní - další řešení je, nainstalovat si zvlášť ty kodeky, co potřebuješ. To je asi nejpřehlednější, ale je s tím i víc práce.
2zombux: Jinak vista codec pack neznám a ani bych CCCP neměnil. Zatím mi vyhovujou (btw. doporučil mi to trubus ). Ale jestli není nějaká obdoba Vista CP i pro XP, tak mám stejně utrum, protože v nejbližší době nehodlám kupovat nový Winy (ikdyž musím uznat, že Visty vypadají suprově - a nejen vypadají).
http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=66826
- zombux
- Odborník PCT
VCP má přímo MPC add-on (ten druhej jsi předpokládám myslel VLC Player). je to v zásadě CCCP plus další kodeky pro všelijaké formáty.trubus píše:na druhou stranu predpokladam ze Vista Codec Pack bude delanej pro jiny prehravace nez media player classic (a ten druhej..) takze pro sirsi verejnost asi pouzitelnejsi... a hlavne jednodussi
Pfizer & Moderna inside
- trubus
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
aha, takze chytry sou stejne... no jak rikam, az mi neco nepojede, tak klido vistapack, jinak je to asi stejny...zombux píše:VCP má přímo MPC add-on (ten druhej jsi předpokládám myslel VLC Player). je to v zásadě CCCP plus další kodeky pro všelijaké formáty.trubus píše:na druhou stranu predpokladam ze Vista Codec Pack bude delanej pro jiny prehravace nez media player classic (a ten druhej..) takze pro sirsi verejnost asi pouzitelnejsi... a hlavne jednodussi