odinstalace k lite-,seknutí avi co s tim?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

odinstalace k lite-,seknutí avi co s tim?

Příspěvek od Dex_Holland »

ahoj.po čisté instlaci jsem nainstaloval K lite...ale když jsem přehrával video,byly tam špatny barvy, vlastně bylo to jen zeleny,fialovy atd....nevim jak to popsat,ale určitě to znáte.
tak jsem je odinstaloval a nainstaloval jsem ace mega codec .video sice vypadá normálně,ale když ho trochu posunu (jak v mp tak mp classic i bs playeru ) tak se sekne.co s tim?
win xp prof sp2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hehe ACE MEGA, to je terno :-D radši to zas rychle odinstaluj a nahoď nějakej normální balík. myslím tím odinstalovat veškerý kodeky co tam máš.

doporučuji Vista Codec Pack.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

jj, konflikt kodeků, to jsou ty allin věci, nikdy tam nic takovyho nedávat jen to co potřebuju...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

vista codec pack...je to i pro xp? :oops:
ja sem ty ace vodinstaloval a dal tam zase trochu jinou verzi k lite a furt stejny....neni něco co by to uplně vyčistilo?
i s těma ace to blblo....
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Dex_Holland píše:vista codec pack...je to i pro xp? :oops:
ja sem ty ace vodinstaloval a dal tam zase trochu jinou verzi k lite a furt stejny....neni něco co by to uplně vyčistilo?
i s těma ace to blblo....
Někdy to vyčistí až format;)
Fakt to je peklo tyhle allin věci :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tak ace jsem už měl vyzkoušeny a neměl jsem s tim žádnej problém nikdy...a všichni tady psali že ace je shit,a že když něco takovyho tak k lite...tak jsem zkusil k lite....
kybrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zkus CCCP

Příspěvek od kybrex »

K-lite, Codecs-pack-in-all a další podobné balíčky jsou spolehlivý způsob, jak mít dřív nebo později problémy. Já mám CCCP (to jsou kodeky - já jen, aby tady nedošlo k omylu pro neznalé :-D ) zhruba půl roku, co jsem nainstalil WinXP a od té doby se o to nestárám a bez problémů přehraju všechno. Nebo jak říkají ostatní - další řešení je, nainstalovat si zvlášť ty kodeky, co potřebuješ. To je asi nejpřehlednější, ale je s tím i víc práce. :wink:
zombux píše:doporučuji Vista Codec Pack.
2zombux: Jinak vista codec pack neznám a ani bych CCCP neměnil. Zatím mi vyhovujou (btw. doporučil mi to trubus :) ). Ale jestli není nějaká obdoba Vista CP i pro XP, tak mám stejně utrum, protože v nejbližší době nehodlám kupovat nový Winy (ikdyž musím uznat, že Visty vypadají suprově - a nejen vypadají). :up:

CPU: Intel Pentium (Prescott) 2,8GHz / 800MHz cache L1 16kB, L2 1MB; + CoolerMaster S9U1 Hyper TX MotherBoard: ASUS P5GD1PRO Intel 915P PCI-Express, GPU: ATI Radeon X700PRO 425MHz 128MB GDDR3 (860MHz), RAM: 2x256MB + 2x512MB 400MHz, HDD: Western Digital Caviar 320GB cache 16MB + Western Digital 1000GB 16MB cache, DVD mechanika: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B writing: 8x DVD-R/+R, 4x DVD+RW/-RW, 3x DVD-RAM, 24x CD-R, 16x CD-RW reading: 12x DVD, 10x DVD-RW/+RW, 3x DVD-RAM, 32x CD. LCD: 19" AG Neovo F-419, CRT: 17" ADI Microscan M700, REPRO: Eltax concept 400 + Omnitronic P-250

NOTEBOOK:
Hewlett Packard 550 :: CPU: C2D T5270 @1,4GHz L2 Cache 2MB, FSB 800MHz, RAM: 2+2 GB DDR2 667 MHz, Chipset: Intel GME965, HDD: 160 GB 5400 RPM Serial ATA, DVD±RW, Komunikace: Modem 56 Kbit/s, 10/100 Mbit/s LAN Ethernet Controller, Wireless LAN 802.11a/b/g, BlueTooth
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Zkus CCCP

Příspěvek od zombux »

kybrex píše:K-lite, Codecs-pack-in-all a další podobné balíčky jsou spolehlivý způsob, jak mít dřív nebo později problémy. Já mám CCCP (to jsou kodeky - já jen, aby tady nedošlo k omylu pro neznalé :-D ) zhruba půl roku, co jsem nainstalil WinXP a od té doby se o to nestárám a bez problémů přehraju všechno. Nebo jak říkají ostatní - další řešení je, nainstalovat si zvlášť ty kodeky, co potřebuješ. To je asi nejpřehlednější, ale je s tím i víc práce. :wink:
zombux píše:doporučuji Vista Codec Pack.
2zombux: Jinak vista codec pack neznám a ani bych CCCP neměnil. Zatím mi vyhovujou (btw. doporučil mi to trubus :) ). Ale jestli není nějaká obdoba Vista CP i pro XP, tak mám stejně utrum, protože v nejbližší době nehodlám kupovat nový Winy (ikdyž musím uznat, že Visty vypadají suprově - a nejen vypadají). :up:
vím, CCCP jsem trubusovi doporučil já :-D jinak VCP samozřejmě je i pro XP a Win2003 server :)

http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=66826
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
trubus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trubus »

zombux píše:
kybrex píše:K-lite, Codecs-pack-in-all a další podobné balíčky jsou spolehlivý způsob, jak mít dřív nebo později problémy. Já mám CCCP (to jsou kodeky - já jen, aby tady nedošlo k omylu pro neznalé :-D ) zhruba půl roku, co jsem nainstalil WinXP a od té doby se o to nestárám a bez problémů přehraju všechno. Nebo jak říkají ostatní - další řešení je, nainstalovat si zvlášť ty kodeky, co potřebuješ. To je asi nejpřehlednější, ale je s tím i víc práce. :wink:
vím, CCCP jsem trubusovi doporučil já :-D jinak VCP samozřejmě je i pro XP a Win2003 server :)

http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=66826
Neber jmeno trubusovo nadarmo :D Nicmene ja musim uznat ze CCCPcka sou hodne v poho a nez me vypecou tak v poho budou... na druhou stranu predpokladam ze Vista Codec Pack bude delanej pro jiny prehravace nez media player classic (a ten druhej..) takze pro sirsi verejnost asi pouzitelnejsi... a hlavne jednodussi
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

trubus píše:na druhou stranu predpokladam ze Vista Codec Pack bude delanej pro jiny prehravace nez media player classic (a ten druhej..) takze pro sirsi verejnost asi pouzitelnejsi... a hlavne jednodussi
VCP má přímo MPC add-on (ten druhej jsi předpokládám myslel VLC Player). je to v zásadě CCCP plus další kodeky pro všelijaké formáty.
Pfizer & Moderna inside
trubus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trubus »

zombux píše:
trubus píše:na druhou stranu predpokladam ze Vista Codec Pack bude delanej pro jiny prehravace nez media player classic (a ten druhej..) takze pro sirsi verejnost asi pouzitelnejsi... a hlavne jednodussi
VCP má přímo MPC add-on (ten druhej jsi předpokládám myslel VLC Player). je to v zásadě CCCP plus další kodeky pro všelijaké formáty.
aha, takze chytry sou stejne... no jak rikam, az mi neco nepojede, tak klido vistapack, jinak je to asi stejny...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“