imho standartní 2200-2500,-Kamikadze píše:Nejake poneti o cene? libi se mi a sel bych do nej, ale nechci za nej dat 4000.
GF 8800GTX/GTS - chlazení
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Vivec
- Středně pokročilý
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Prave ze treba takovy Innovatek stoji 3600Gr8 Vivec píše:imho standartní 2200-2500,-Kamikadze píše:Nejake poneti o cene? libi se mi a sel bych do nej, ale nechci za nej dat 4000.
http://www.jscomputers.cz/Innovatek_Coo ... 24076.html
Hlavne taky doufam, ze bude GTS verze
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Vivec
- Středně pokročilý
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Takze pokud dobre chapu, tak se mam na cekani na ten Alphacool vykaslat a jit do EK?Gr8 Vivec píše:innovatek je nic moc, EK máš za 2400,-GTS/2500,-GTX
pokud FC tak neni podle mě lepší volba jak EK
oba má JSC
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Vivec
- Středně pokročilý
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Dik moc. Este promyslim, ale asi do toho FC pudu. Nak mne to laka a nechce se mne resit chlazeni pameti.Gr8 Vivec píše:pokud za každou cenu chceš FC tak ano
- pavel.tenista
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Kollda
- Začátečník
-
Asi zatim jediným řešením je Thermalright HR-03 Plus - http://www.tntrade.cz/shop/index.php/de ... vga-coolerpavel.tenista píše:lidi jakym zpusobem se necha GTS uchladit vzduchem? taktovat se nechystam, jde mi o co nejnizsi hluh...
- Mrtvola
- Začátečník
- Jackal
- Mírně pokročilý
Lidi, já nevím jak u vás, ale já mám grafiku tak potichu, že ji slyším jen při startu, než se roztočí, jinak o ní nevím. Přetaktoval jsem na 620/2000 a chladič to taky uchladil a byla v celku potichu, ale je fakt že se nebráním nějakého dobrého lehkého chladiče z regulací.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (Professional)
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (Professional)
- wydlosh
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
V základu je tichý, s automatickým nastavením otáček v ho v idle neuslyšíš, v load trošičku šumí. Kdybys taktoval a manuálně ho nastavil na 100% tak už je slyšet dostMrtvola píše:Jakou hlučnost má základní dodávaný chladič k 88gtx? Počítač totiž budu mít vcelku tichý, takřka úplně, tak mě trápí tohle.
- Mrtvola
- Začátečník
To jsem chtěl slyšet, pač pasiv na GTX je blbost a vodníka jen kvůli grafice taky celkem.wydlosh píše:V základu je tichý, s automatickým nastavením otáček v ho v idle neuslyšíš, v load trošičku šumí. Kdybys taktoval a manuálně ho nastavil na 100% tak už je slyšet dostMrtvola píše:Jakou hlučnost má základní dodávaný chladič k 88gtx? Počítač totiž budu mít vcelku tichý, takřka úplně, tak mě trápí tohle.
- the_macik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ty voe najednou mi dneska zacal po dvou tejdnech piskat malicko chladic na grafice.jako po chvili to zacne stvat, takovej malinkej piskot.nejsem si jistej jestli bych do casu narval toho thermaltake, obvzlaste uz ho tam nenarvu s vetrakem na nem.takze me zajima, jestli nekdy vyjde nejakej zalman na 8800?
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500
- Cujo
- Mírně pokročilý
jo ma vyjit zalman vf 1000, ale tipuju je tr hr03 plus bude lepsi...the_macik píše:ty voe najednou mi dneska zacal po dvou tejdnech piskat malicko chladic na grafice.jako po chvili to zacne stvat, takovej malinkej piskot.nejsem si jistej jestli bych do casu narval toho thermaltake, obvzlaste uz ho tam nenarvu s vetrakem na nem.takze me zajima, jestli nekdy vyjde nejakej zalman na 8800?
- the_macik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak vzhledem k pouzitymu materialu HR-03 a velikosti vetraku a chladice tipuju ze vf1000 bude naprosto perfetkni.
kdy bude?
kdy bude?
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500
- Kollda
- Začátečník
-
- Rossi46
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Prosim te kde to nastavis aby to jelo manualne furt na 100%? V RivaTuneru to mam zablokovany a je tam napsany 100% a v nTune to sami ( tak nevim jestli to jede na max nebo newydlosh píše:V základu je tichý, s automatickým nastavením otáček v ho v idle neuslyšíš, v load trošičku šumí. Kdybys taktoval a manuálně ho nastavil na 100% tak už je slyšet dost
CPU:Intel C2D E6700@3.6GHz, CPU Fan:Scythe Infinity, MB:Gigabyte GA-965P-DQ6[bios F13], Pamet:Corsair TWIN2X4096-8500C5D, VGA:Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR2, SB:Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, HDD:2xWestern Digital Raptor WD1500AHFD[RAID0], Krysa:Logitech G5+fUnc F10S Large, Klavesnice:Logitech Media Keyboard, Case:Thermaltake Kandalf Supertower VA9003BWS, Zdroj:Seasonic M12-700, Monitor:Samsung SyncMaster 215TW, Mechanika:Samsung SH-W183A black.
- symbian
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- the_macik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jezis tak to delejte v ntune jako ja a mate vystarano.tam to de krasne
- Rossi46
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze asi neumis cist, protoze jsem psal ze jsem to zkousel i pres nTune a nejdethe_macik píše:jezis tak to delejte v ntune jako ja a mate vystarano.tam to de krasne
Nemusim mit neco zapleho v biosu?
CPU:Intel C2D E6700@3.6GHz, CPU Fan:Scythe Infinity, MB:Gigabyte GA-965P-DQ6[bios F13], Pamet:Corsair TWIN2X4096-8500C5D, VGA:Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR2, SB:Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, HDD:2xWestern Digital Raptor WD1500AHFD[RAID0], Krysa:Logitech G5+fUnc F10S Large, Klavesnice:Logitech Media Keyboard, Case:Thermaltake Kandalf Supertower VA9003BWS, Zdroj:Seasonic M12-700, Monitor:Samsung SyncMaster 215TW, Mechanika:Samsung SH-W183A black.