Nahrávání filmu z VHS video do PC

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
L!cmen
Nováček
Nováček

Nahrávání filmu z VHS video do PC

Příspěvek od L!cmen »

Omlouvám se, jestli tohle téma zadávám podruhé, ale hledal jsem a nenašel jsem...

Takže, potřeboval bych poradit, jak dostat video a audio z videa do PC, mam TV kartu WinFast TV200 XP od LeadTeku. Do SCARTu jsem si koupi redukci kde se může přepnout vstup/výstup (pro video=>PC samozřejmě musím nastavit výstup) a kde na druhém konci jsou tři CINCHe (2x pro Audio(červený,bílý), 1x Video(žlutý)) a jedno S-Video. Nevim co mam kam připojit. Na TV-kartě mam ten 9-ti kolík a nevim co snim, jinak na grafárně mam S-Video ale to je asi jen výstup.

Předem dík za odpověď...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nahrávání filmu z VHS video do PC

Příspěvek od Dzin »

L!cmen píše:Omlouvám se, jestli tohle téma zadávám podruhé, ale hledal jsem a nenašel jsem...

Takže, potřeboval bych poradit, jak dostat video a audio z videa do PC, mam TV kartu WinFast TV200 XP od LeadTeku. Do SCARTu jsem si koupi redukci kde se může přepnout vstup/výstup (pro video=>PC samozřejmě musím nastavit výstup) a kde na druhém konci jsou tři CINCHe (2x pro Audio(červený,bílý), 1x Video(žlutý)) a jedno S-Video. Nevim co mam kam připojit. Na TV-kartě mam ten 9-ti kolík a nevim co snim, jinak na grafárně mam S-Video ale to je asi jen výstup.

Předem dík za odpověď...
Musíš přes TVkartu ne VGA!
Je to krasně nakresleny na manuálu :) je to i na netu! A tady je to furt dokola.Co takle použit hledaní? Tak naposled. Z videa to ved do tv karty je jedno jestli s videem nebo pres cinch , s video je lepsi...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
L!cmen
Nováček
Nováček

Příspěvek od L!cmen »

jj skusim, tak sory no, příště budu hledat líp. a DÍK
ArtsTyle
Nováček
Nováček

Příspěvek od ArtsTyle »

Nazdarek. Ja mam TV kartu od Pinnaclu PCTV 110i Overview a je to nic moc. Vedel by mi niekto poradit nieco lepsie na prevod VHS do PC??? Nejaky prevodnik alebo TVkartu. Necham to na Vase skusenosti. Dakujem
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

ArtsTyle píše:Nazdarek. Ja mam TV kartu od Pinnaclu PCTV 110i Overview a je to nic moc. Vedel by mi niekto poradit nieco lepsie na prevod VHS do PC??? Nejaky prevodnik alebo TVkartu. Necham to na Vase skusenosti. Dakujem
Ono záleži co převádíš do jakého formátu a jak:) Hlevně to nastavení...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“