Omlouvám se, jestli tohle téma zadávám podruhé, ale hledal jsem a nenašel jsem...
Takže, potřeboval bych poradit, jak dostat video a audio z videa do PC, mam TV kartu WinFast TV200 XP od LeadTeku. Do SCARTu jsem si koupi redukci kde se může přepnout vstup/výstup (pro video=>PC samozřejmě musím nastavit výstup) a kde na druhém konci jsou tři CINCHe (2x pro Audio(červený,bílý), 1x Video(žlutý)) a jedno S-Video. Nevim co mam kam připojit. Na TV-kartě mam ten 9-ti kolík a nevim co snim, jinak na grafárně mam S-Video ale to je asi jen výstup.
Předem dík za odpověď...
Nahrávání filmu z VHS video do PC
- L!cmen
- Nováček
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nahrávání filmu z VHS video do PC
Musíš přes TVkartu ne VGA!L!cmen píše:Omlouvám se, jestli tohle téma zadávám podruhé, ale hledal jsem a nenašel jsem...
Takže, potřeboval bych poradit, jak dostat video a audio z videa do PC, mam TV kartu WinFast TV200 XP od LeadTeku. Do SCARTu jsem si koupi redukci kde se může přepnout vstup/výstup (pro video=>PC samozřejmě musím nastavit výstup) a kde na druhém konci jsou tři CINCHe (2x pro Audio(červený,bílý), 1x Video(žlutý)) a jedno S-Video. Nevim co mam kam připojit. Na TV-kartě mam ten 9-ti kolík a nevim co snim, jinak na grafárně mam S-Video ale to je asi jen výstup.
Předem dík za odpověď...
Je to krasně nakresleny na manuálu je to i na netu! A tady je to furt dokola.Co takle použit hledaní? Tak naposled. Z videa to ved do tv karty je jedno jestli s videem nebo pres cinch , s video je lepsi...
- L!cmen
- Nováček
- ArtsTyle
- Nováček
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: