Nemohu se připojit na jednu stránku.

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Mark L.
Nováček
Nováček

Nemohu se připojit na jednu stránku.

Příspěvek od Mark L. »

Zdravím, jak už předmět napovídá... Chtěl bych zjistit - nějakým způsobem - v čem je chyba. Jestli existuje program - způsob, který se bude připojovat na danou stránku a během té cesty zjistí, kde může být problém, proč se mi nezobrazí (nemohu připojit) - například, jestli mi tu stránku nezablokoval provider nebo někdo v okolí (nemyslím tím můj počítač nebo panelák). Opomeňme teď nějaký zákaz ze strany admina stránky (ban...). Děkuji za Vaše odpovědi.
Jsou dni, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat MYSLIVEC
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

co znamená nemohu se připojit? zkoušel si ping nebo to jenom nemůžeš otevřít v prohlížeči?

zkus pouzit traceroute v cmd dáš příkaz traceroute [IP stranky] a měl bys zjistit kde se to zaseklo
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

někdo jiný z Tvého okolí nejlíp se stejným připojením se na tu stránku dostane?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemohu se připojit na jednu stránku.

Příspěvek od Stanley »

Mark L. píše:Zdravím, jak už předmět napovídá... Chtěl bych zjistit - nějakým způsobem - v čem je chyba. Jestli existuje program - způsob, který se bude připojovat na danou stránku a během té cesty zjistí, kde může být problém, proč se mi nezobrazí (nemohu připojit) - například, jestli mi tu stránku nezablokoval provider nebo někdo v okolí (nemyslím tím můj počítač nebo panelák). Opomeňme teď nějaký zákaz ze strany admina stránky (ban...). Děkuji za Vaše odpovědi.
Ta stránka nešla nikdy? Není to jen chvilkový výpadek? Zkusil jsi refresh tý daný stránky? Zkus vysypat tempy a cookies, i to někdy může pomoci.
Odjinud se na ní dostaneš?
Provider by žádné stránky blokovat neměl, jinak to není seriozní provider. Pokud to není vyloženě nějaká stránka, která by byla v rozporu se zákonem.
Rypi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rypi »

taky amm podobny problem ja se na jeden web nedostanzu ale kamosi (jiny připojeni ) ano. ten server je na stejnym připojeni jako ja :))
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

vim že je to blbá rada ale že by FW?
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“