Nemohu se připojit na jednu stránku.
Moderátor: Don
- Mark L.
- Nováček

Nemohu se připojit na jednu stránku.
Zdravím, jak už předmět napovídá... Chtěl bych zjistit - nějakým způsobem - v čem je chyba. Jestli existuje program - způsob, který se bude připojovat na danou stránku a během té cesty zjistí, kde může být problém, proč se mi nezobrazí (nemohu připojit) - například, jestli mi tu stránku nezablokoval provider nebo někdo v okolí (nemyslím tím můj počítač nebo panelák). Opomeňme teď nějaký zákaz ze strany admina stránky (ban...). Děkuji za Vaše odpovědi.
Jsou dni, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat MYSLIVEC
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemohu se připojit na jednu stránku.
Ta stránka nešla nikdy? Není to jen chvilkový výpadek? Zkusil jsi refresh tý daný stránky? Zkus vysypat tempy a cookies, i to někdy může pomoci.Mark L. píše:Zdravím, jak už předmět napovídá... Chtěl bych zjistit - nějakým způsobem - v čem je chyba. Jestli existuje program - způsob, který se bude připojovat na danou stránku a během té cesty zjistí, kde může být problém, proč se mi nezobrazí (nemohu připojit) - například, jestli mi tu stránku nezablokoval provider nebo někdo v okolí (nemyslím tím můj počítač nebo panelák). Opomeňme teď nějaký zákaz ze strany admina stránky (ban...). Děkuji za Vaše odpovědi.
Odjinud se na ní dostaneš?
Provider by žádné stránky blokovat neměl, jinak to není seriozní provider. Pokud to není vyloženě nějaká stránka, která by byla v rozporu se zákonem.
- Rypi
- Začátečník

-
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: