origo "cvok" na uchycení chladiče 9600XT

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Shakur
Nováček
Nováček

origo "cvok" na uchycení chladiče 9600XT

Příspěvek od Shakur »

Zdravím. Chci jít reklamovat Sapphire 9600XT, alemám jen jeden takový ten plastový ťuplík" :roll: co přichytí chladič ke kartě. Druhý se rozlomil, když jsem ten origo chladič sundával a dával tam AC VGA SILENCER. Dá se jen ten "ťuplík" někde sehnat? Zkoušel jsem v Alfacompu na reklamačkách a borec mi přinesl jeden, který má trochu jiný tvar ( je to jen takový váleček a originál měl rozšířený vršek). Už tam moc nechci lézt, protože přesně tam ta karta pak půjde na reklamaci. No kdyby nic jiného nezbývalo tak tam asi někoho vyšlu, i když není zaručené, že nedonese zas úplně jinak tvarovaný... Nemáte někdo jiný tip? Dík za případné odpovědi...
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

No nejjednodužší je nahradit oba dva ty "ťuplíky" nějakýma jinýma. Nemusíš shánět jeden přesně stejnej jako je originál.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Shakur
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shakur »

No taky si myslím, ale stejně nevím, kde to sehnat. Zvlášť se to asi neprodává co?
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

zvlášť asi ne, ale zkus se zeptat v bazaru tady, dá se použít cokoli třeba z čipsetu základní desky, grafiky apod. Nebo v nějakým kamenným bazaru, jestli nemají nějaký nefunkční desky/grafiky za symbolickou cenu.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“