origo "cvok" na uchycení chladiče 9600XT
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Shakur
- Nováček

-
origo "cvok" na uchycení chladiče 9600XT
Zdravím. Chci jít reklamovat Sapphire 9600XT, alemám jen jeden takový ten plastový ťuplík"
co přichytí chladič ke kartě. Druhý se rozlomil, když jsem ten origo chladič sundával a dával tam AC VGA SILENCER. Dá se jen ten "ťuplík" někde sehnat? Zkoušel jsem v Alfacompu na reklamačkách a borec mi přinesl jeden, který má trochu jiný tvar ( je to jen takový váleček a originál měl rozšířený vršek). Už tam moc nechci lézt, protože přesně tam ta karta pak půjde na reklamaci. No kdyby nic jiného nezbývalo tak tam asi někoho vyšlu, i když není zaručené, že nedonese zas úplně jinak tvarovaný... Nemáte někdo jiný tip? Dík za případné odpovědi...
- Johny_g
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shakur
- Nováček

-
- Johny_g
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zvlášť asi ne, ale zkus se zeptat v bazaru tady, dá se použít cokoli třeba z čipsetu základní desky, grafiky apod. Nebo v nějakým kamenným bazaru, jestli nemají nějaký nefunkční desky/grafiky za symbolickou cenu.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.