spirit64 píše:Nápad dobrej, zpracování warpu super

(btw není tohle spíš arkáda než plošinovka ?)
Arkáda... tak by se to asi taky dalo označit.
spirit64 píše:- Ovládání po puštění klávesy zastavit (nechat loď letět dál, ne směrem ovládání co bylo zmáčknutý)
Bohužel tohle jsem taky zkoušel a v tom případě má ovládání takový nepříjemný zpoždění, takže líp než tahkle to asi nepude.
spirit64 píše:- musí tam být jen jedno torpédo a druhé až to první vybouchne ?

No, tam jsem si to tímhle docela zjednodušil. Přidávám si tedy na ToDo list časový interval pro torpéda a možnost více než jednoho torpéda na obrazovce (to už bude horší...)
spirit64 píše:- při warpu nejde "zatáčet"
Viděl jsi někdy někoho manévrovat při warpu?
spirit64 píše:bugy :
-při vypnutí training, a zapnutí minové mise vystřelí jedno torpédo, podivně zničí minu která zustane buglá uprostřed
Minová mise ještě není úplně hotová, například ty miny by měly být vidět jen uvnitř toho kruhu, ale nedaří se mi zprovoznit kolizi kruhů, která je na to potřeba. Ptal jsem se na to na fóru programujte.com a jeden user mi tam doporučil docela zajímavě vyhlížející postup zahrnující analytickou geometrii (ve které jsem momentálně expert, páč to bereme ve škole), ale jakmile to napíšu, hází mi to Arithmetic overflow. Proto taky čas od času do něčeho narazíš a podle obrazovky tam máš ještě místo, protože z hlediska fyziky jsou asteroidy i loď obdélníky.
No teď jsem to zakecal, na ten bug se podívám.
spirit64 píše:- při smrti začneš num.kláv psát na obrazovku
To bohužel taky nevím jak vyřešit. Kdybych vyměnil readln (čekání na enter) za readkey (čekání na klávesu) tak tě to vyhodí do hlavního menu hned, ani si nepřečteš jestli je tam game over nebo mission successful. Co jsem experimentoval s outtextxy a delay, tak tyhle dva příkazy se nějak nemaj rádi, přesněji outtextxy delaye poněkud ignoruje...
Každopádně díky za input
//tak jsem (snad) vyřešil ten problém s tou minou, která tam neměla bejt...