SATA - RAID
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- v.harabanek
- Nováček

-
SATA - RAID
Mám tyto 2 HD SEAGATE Barracuda 7200.9 T-Lite 80GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, ST380811AS na desce MSI K8N SLi-FI - nForce4 SLi, DualCh DDR, 8ch audio, 2xPCIe x16, SATA II, GLAN, sc939. Problém je v tom, že dám v Biosu povolit SATA RAID, potom mi naběhnou vše nastavím, dám instalační CD windows, to se načte, nahraji tam programy z diskety a když přichází samotný výběr oddílu a instalace, napíše to, že to nenašlo žádný HD. V Biosu se normálně ukazují. Jedině mě napadlo, že na instal CD od desky je trochu chaotické co přesně nahrát na tu disketu. Jinak nevím.
- hryzalek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ovladače k disku
no, já měl stejný problém, a pak mi kamoš pujčil drivery na HDD do dosu - http://duha-kristal.lutin.cz/sata.zip - sry ale nechám to tam jen týden; a když mám tuhle disketu ve FDD když instaluju, tak to jede
snad ti to pomůže...
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
- Shit
- Odborník PCT

Re: SATA - RAID
"F6-driver" - viz FAQ.v.harabanek píše:Mám tyto 2 HD SEAGATE Barracuda 7200.9 T-Lite 80GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, ST380811AS na desce MSI K8N SLi-FI - nForce4 SLi, DualCh DDR, 8ch audio, 2xPCIe x16, SATA II, GLAN, sc939. Problém je v tom, že dám v Biosu povolit SATA RAID, potom mi naběhnou vše nastavím, dám instalační CD windows, to se načte, nahraji tam programy z diskety a když přichází samotný výběr oddílu a instalace, napíše to, že to nenašlo žádný HD. V Biosu se normálně ukazují. Jedině mě napadlo, že na instal CD od desky je trochu chaotické co přesně nahrát na tu disketu. Jinak nevím.
- MemphisM
- Začátečník

-
- v.harabanek
- Nováček

-
- Braba
- Nováček

-
- Shit
- Odborník PCT

Braba píše:Kdyžtak mi hoďte link.