Vodní chlazení - diskuze

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Zamčeno

Jak si představujete budoucnost threadu o WC?

Jedeme další stovku! (veškerá voda se nadále bude řešit zde)
28
27%
Odznova! (viz č.1)
6
6%
Více threadů, teď je v tom bordel! (tři až čtyři thready, pro každou oblast zvlášť)
68
67%

Celkem hlasů: 102
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

1. zmen si obrazky...
2. nevim jake jsou ktere teploty....
3. vidim tam 2 zlomy hadic a to se potom nemuzes divit... :wink:
\\4. jakeho mas vodnika

\\jestli to co vidim je hydror nejaky, tak se divim, ze s tou zlomenou hadicí más takové teploty...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

1) Pises ze chladis pasivne. Tak cemu se divis.
2) Zlomy hadic.
3) Ertyho bloky vykonove uz nic extra.
4) .....
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

ka-spel
pro mne bez urazky to je spis parodie na vodnika
mrkni treba sem jak to maji borci vymakane
http://www.forumdeluxx.de/forum/showthr ... 5&page=898
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3057 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x16GB - 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Já ty zlomy vidím dokonce na 4 místech. A PC na sporáku, to je brutus :-D
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no asi tak: bud rad, ze ti to chladi :wink:
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

maart píše: co tak dat MORU do bocnice, ale naproti desce mohl bys tam dat fany ktere by profukovaly moru a zaroven desku

mozna je to blbost ale tak me to napadlo :oops:
to ne, nechci řezat do bočnice, přijde na ní protihluková hmota, ty rychlospojky nejsou blbej nápad, na lanku jet třeba bez ní a doma jí zapojit

to myom: dozadu se mi už nic nevejde :-D
Obrázek

jedině mě napadlo přes sloupky nahoru, ale to bych neměl asi kudy víst hadice, praly by se s mechanikama, nebo dát radiátor vejš aby se tam vtěsnal ohyb a hadice by šli do case cca v půlce vršku, ale to by se mi zas moc nelíbilo :)

to Highlander: můžeš hodit link na ty rychlospojky?
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

No mohl bys další 360-ku přidělat přes větrák nebo distanční sloupky k tý co máš vzadu, tak to mám já ( teda spíš budu mít, pořád sem nenašel čas narvat Swiftecha do compu :oops: ).

BTW jak jsi oddělával ten koš na HDD pod zdrojem? Už je mi taky na prd...
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

To cepadlo na tamtom vodnikovi bude asi eheim compact predelanej...
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Gr8 Vivec píše:to myom: dozadu se mi už nic nevejde :-D
jak nevejde tam mas mista... normalne na to prilep dalsi radiator... imho u tebe by bylo lepsi si koupit JEDEN a poradnej. videl jsem fotky mory v tom obalu na bocnici a celkem po ni slintam :oops:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

myom píše:jak nevejde tam mas mista... normalne na to prilep dalsi radiator... imho u tebe by bylo lepsi si koupit JEDEN a poradnej. videl jsem fotky mory v tom obalu na bocnici a celkem po ni slintam :oops:
no a hadice bych vedl kudy? takhle mi to pasuje přesně...a ten druhej radiátor sem měl zadarmo, thermochill bych si taky rád nechal když jsem za něj dal tak nehorázný prachy, takže já jenom přidávám :)
a mora v plechu vypadá fakt luxusně...

to wector: koš sem odvrtal vrtačkou, držel myslim na 4 nejtkách
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

vivec: jo dalo by se to v poho pres T spojky...ten kos pryc neni spatny napad udela se tam dost mista...

ma tu nekdo zkusenosti s tou morou v tom kosi? daji se tam dat vetraky?
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

na samotnou moru s plechem nebo bez pokud vim nejdou, na "držák" (toto: http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... 23&kat=293 ) jdou a vzhledově to ladí s morou v obalu :)
Partyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Partyman »

Zdravím asi v nejbližší době taky půjdu do vodníka a chtěl bych se zeptat jestli by má sestava co mám v podpisu šla chladit aspoň v idle pasivně. Jsem do toho ochotnej dát tak 8 tisíc. Radiátor bych asi vzal tento:
MO-RA 2 Možná bych časem dokoupil druhej. čerpadlo nevím jestli D4, nebo něco slabšího a tiššího. Vodou bych chtěl chladit zatím jenom CPU a po upgradu nejspíš i grafiku. Jde mi hlavně o maximální ticho. OC rekordy mě nelákají.
Taky by mě zajímalo jak je ta MORA účinná když je přidělaná svisle k bočnici? Lepší výkon asi podává vodorovně položená když pojede na pasiv že?
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Woyta píše:1) Pises ze chladis pasivne. Tak cemu se divis.
2) Zlomy hadic.
3) Ertyho bloky vykonove uz nic extra.
4) .....
ad 1) Pasívně jsem myslel, že radiátor nemá větřáky. Snese však 2x120.
ad 2)Zlomy beru bylo to narychlo a budu to muset vyřešit kolínky. Hold Erty dodal málo hadice. :(
ad 3) podle množství materiálu bloků tomu věřím

djstudio píše:ka-spel
pro mne bez urazky to je spis parodie na vodnika
mrkni treba sem jak to maji borci vymakane
http://www.forumdeluxx.de/forum/showthr ... 5&page=898
Neurážím se, bylo to narychlo smontováno během večera. Předchozí leštění ("lapování") a čištění od barvy dosedacích ploch u bloků nepočítám. :twisted:
K vysvětlení umístění na lince - měl jsem to na stole, ale rodinka potřebuje taky ráno snídat a vaříme spíš o víkendu, tak sporák byl schůdnější. :lol: Navíc jsem zrovna po ruce neměl prodlužku a tak se zásuvky na lince hodily.

Vysledkem je, že jsem poznal, že s touto sestavou je nehlučnější zbývající částí zdroj, HDD bloky jsou o ničem - teplota vyšší jak bez nich s klasikou, mám malou case pro vodníka :twisted: (hadice od HDD u pamětí).

wector píše:Já ty zlomy vidím dokonce na 4 místech. A PC na sporáku, to je brutus :-D
Popiš kde všude. Myslíš, že kolínka mě spasí. Hadici bohužel už nemám. Kus zelené z akvárka mě spasila.

\\edit Gr8 Vivec: používej EDIT laskavě
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ja teda vidim
1.hned u cerpadla
2.u hdd
3.u cpu
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

ka-spel píše:
wector píše:Já ty zlomy vidím dokonce na 4 místech. A PC na sporáku, to je brutus :-D
Popiš kde všude. Myslíš, že kolínka mě spasí. Hadici bohužel už nemám. Kus zelené z akvárka mě spasila.
2 na bílý hadici u CPU, jedna u HDD a jedna u čerpadla. Kolínka ti můžou pomoci, ale já doma vystačil bez nich a podle mě to jde bez nich, ale zase je potřeba trochu víc hadic. Těžko ti radit něco jinýho než aby jsi si s tím pohrál a vyřešil ty zlomy.
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

tady jsou ty rychlospojky....jsou delany az na 13tky hadice,takze pohoda.....
http://www.gumex.cz/cz/katalog_detail.p ... ina=5&fcc=
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

co si myslite o tomhle http://casemodding.cz/index.php?pg=deta ... 37&kat=293. jsou to 3 360 rady, takze vykon bude tak i tak perfektni... je to v obalu a kdyz stovnam cenu tohodle s morou, nebo s thermochillem, tak taky good. jenom by me zajimalo, co tam dela tolik zavitu...
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

To vypada jaky by byly spojeny tri 360,to by si musel mezi sebou pospojovat hadickama...
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

No samozřejmě, odpověděl jsi si sám ještě před položením otázky. Prostě musíš vzít hadice nebo trubky a pospojovat si sám.

A můžeš tam dát 9 LED ventilátorů, pak to bude vypadat "úúúžasně" :roll:
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“