2. nevim jake jsou ktere teploty....
3. vidim tam 2 zlomy hadic a to se potom nemuzes divit...
\\4. jakeho mas vodnika
\\jestli to co vidim je hydror nejaky, tak se divim, ze s tou zlomenou hadicí más takové teploty...

to ne, nechci řezat do bočnice, přijde na ní protihluková hmota, ty rychlospojky nejsou blbej nápad, na lanku jet třeba bez ní a doma jí zapojitmaart píše: co tak dat MORU do bocnice, ale naproti desce mohl bys tam dat fany ktere by profukovaly moru a zaroven desku
mozna je to blbost ale tak me to napadlo

jak nevejde tam mas mista... normalne na to prilep dalsi radiator... imho u tebe by bylo lepsi si koupit JEDEN a poradnej. videl jsem fotky mory v tom obalu na bocnici a celkem po ni slintamGr8 Vivec píše:to myom: dozadu se mi už nic nevejde![]()

no a hadice bych vedl kudy? takhle mi to pasuje přesně...a ten druhej radiátor sem měl zadarmo, thermochill bych si taky rád nechal když jsem za něj dal tak nehorázný prachy, takže já jenom přidávámmyom píše:jak nevejde tam mas mista... normalne na to prilep dalsi radiator... imho u tebe by bylo lepsi si koupit JEDEN a poradnej. videl jsem fotky mory v tom obalu na bocnici a celkem po ni slintam

ad 1) Pasívně jsem myslel, že radiátor nemá větřáky. Snese však 2x120.Woyta píše:1) Pises ze chladis pasivne. Tak cemu se divis.
2) Zlomy hadic.
3) Ertyho bloky vykonove uz nic extra.
4) .....
Neurážím se, bylo to narychlo smontováno během večera. Předchozí leštění ("lapování") a čištění od barvy dosedacích ploch u bloků nepočítám.djstudio píše:ka-spel
pro mne bez urazky to je spis parodie na vodnika
mrkni treba sem jak to maji borci vymakane
http://www.forumdeluxx.de/forum/showthr ... 5&page=898
Popiš kde všude. Myslíš, že kolínka mě spasí. Hadici bohužel už nemám. Kus zelené z akvárka mě spasila.wector píše:Já ty zlomy vidím dokonce na 4 místech. A PC na sporáku, to je brutus

2 na bílý hadici u CPU, jedna u HDD a jedna u čerpadla. Kolínka ti můžou pomoci, ale já doma vystačil bez nich a podle mě to jde bez nich, ale zase je potřeba trochu víc hadic. Těžko ti radit něco jinýho než aby jsi si s tím pohrál a vyřešil ty zlomy.ka-spel píše:Popiš kde všude. Myslíš, že kolínka mě spasí. Hadici bohužel už nemám. Kus zelené z akvárka mě spasila.wector píše:Já ty zlomy vidím dokonce na 4 místech. A PC na sporáku, to je brutus