DPI pri myšiach

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DPI pri myšiach

Příspěvek od KalaShniK »

čo to znamená DPI ? mám totiž myšku a4tech za 350 Sk a má 800 DPI, ale kamarát povedal, že si mám kúpiť lepšiu s viac DPI (povedal aspoň 1200) ale neviem čo mi to pomôže... pls pomoc...
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

poprípade akú myš mám kúpiť, keď chcem aby som mohol rýchlejšie klikať za sebou a aby mi to rýchlejšie aj bralo (teraz mám myš, ktorou v hre call of duty 2 kliknem 10 krát a vystrelí to iba 8 takže chcem niečo lepšie)....
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

dpi je pokud vim kolik tam mys dokaze nasnimat bodu na ctverecni palec.cim vic,tim vetsi presnost a citlivost...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

A koľko chceš investovať ?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

jestli ti ta mys presnosti tak nevim proc kupovat nejake drahe jen kvuli tomu ze ti to kamarad rekne :-D
800dpi uplne staci, ms IE3 ma 450 resp 400dpi u starsi verze
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

chcem investovať do 700 Sk, nekupujem len kvôli kamarátovi, on mi to len poradil... a čo odozva? čo je odozva?
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

to znamena ako rychlo myska komunikuje s PC....ked mas zapojenu v usb...default frekvencia usb2.0 je 125Hz....cize to znamena ze myska ma odozvu 8ms.....cim je dana odozva mensia ..tym lepsie....su programy na pretaktovanie usb(a aj napr priamo od vyrobcu mysky)....ale nemusia ti potom spravne fungovat niektore zariadenia..(nestava sa to skoro vobec)....a dalej..niektore mysky odmietaju pracovat na frekvencii vyssej ako 125 Hz...takze si nepomozes ani pretaktovanim usb....
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

KalaShniK píše:poprípade akú myš mám kúpiť, keď chcem aby som mohol rýchlejšie klikať za sebou a aby mi to rýchlejšie aj bralo (teraz mám myš, ktorou v hre call of duty 2 kliknem 10 krát a vystrelí to iba 8 takže chcem niečo lepšie)....
toto nezávisí na myši
vzhledem k tvým dotazům bych řekl, že ta myška, co máš, ti bohatě postačí
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

fat4l píše:to znamena ako rychlo myska komunikuje s PC....ked mas zapojenu v usb...default frekvencia usb2.0 je 125Hz....cize to znamena ze myska ma odozvu 8ms.....cim je dana odozva mensia ..tym lepsie....su programy na pretaktovanie usb(a aj napr priamo od vyrobcu mysky)....ale nemusia ti potom spravne fungovat niektore zariadenia..(nestava sa to skoro vobec)....a dalej..niektore mysky odmietaju pracovat na frekvencii vyssej ako 125 Hz...takze si nepomozes ani pretaktovanim usb....
a rýchlosť PS2 ??

btw. akú frekvenciu bude mať myš pri odozve 4 ms ?? 2x viac alebo 2x menej ?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

KalaShniK píše: a rýchlosť PS2 ??

btw. akú frekvenciu bude mať myš pri odozve 4 ms ?? 2x viac alebo 2x menej ?
Rychlost PS/2 je taky 125Hz, popř. se dá nastavit 200Hz.
Myš při odezvě 4ms má 250Hz, při 2ms má 500Hz a při 1ms má 1000Hz.
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

ok dik ...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“