DPI pri myšiach
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
DPI pri myšiach
čo to znamená DPI ? mám totiž myšku a4tech za 350 Sk a má 800 DPI, ale kamarát povedal, že si mám kúpiť lepšiu s viac DPI (povedal aspoň 1200) ale neviem čo mi to pomôže... pls pomoc...
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dpi je pokud vim kolik tam mys dokaze nasnimat bodu na ctverecni palec.cim vic,tim vetsi presnost a citlivost...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Cujo
- Mírně pokročilý

- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fat4l
- Mírně pokročilý

to znamena ako rychlo myska komunikuje s PC....ked mas zapojenu v usb...default frekvencia usb2.0 je 125Hz....cize to znamena ze myska ma odozvu 8ms.....cim je dana odozva mensia ..tym lepsie....su programy na pretaktovanie usb(a aj napr priamo od vyrobcu mysky)....ale nemusia ti potom spravne fungovat niektore zariadenia..(nestava sa to skoro vobec)....a dalej..niektore mysky odmietaju pracovat na frekvencii vyssej ako 125 Hz...takze si nepomozes ani pretaktovanim usb....
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- James.Sniper
- Začátečník

-
toto nezávisí na myšiKalaShniK píše:poprípade akú myš mám kúpiť, keď chcem aby som mohol rýchlejšie klikať za sebou a aby mi to rýchlejšie aj bralo (teraz mám myš, ktorou v hre call of duty 2 kliknem 10 krát a vystrelí to iba 8 takže chcem niečo lepšie)....
vzhledem k tvým dotazům bych řekl, že ta myška, co máš, ti bohatě postačí
- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a rýchlosť PS2 ??fat4l píše:to znamena ako rychlo myska komunikuje s PC....ked mas zapojenu v usb...default frekvencia usb2.0 je 125Hz....cize to znamena ze myska ma odozvu 8ms.....cim je dana odozva mensia ..tym lepsie....su programy na pretaktovanie usb(a aj napr priamo od vyrobcu mysky)....ale nemusia ti potom spravne fungovat niektore zariadenia..(nestava sa to skoro vobec)....a dalej..niektore mysky odmietaju pracovat na frekvencii vyssej ako 125 Hz...takze si nepomozes ani pretaktovanim usb....
btw. akú frekvenciu bude mať myš pri odozve 4 ms ?? 2x viac alebo 2x menej ?
- F1l1p
- Středně pokročilý

- KalaShniK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: