...docela mě to oslovilo a uvažuji nad tím, že si je pořídím. Co mě ale vcelku zarazilo, že vůbec nejde o masovou záležitost. Informace se hledají vcelku těžko o diskuzích ani nemluvím. Máte s tímto produktem někdo nějaké zkušenosti ? Sem s nimi
Diky
Motherboard MSI KT6V-LSR VIA KT600, CPU AMD ATHLON XP 2600+@3200+ (Barton), Chladič Volcano 9s, DDR 512MB 333 Brand, Leadtek 6600GT v AGP, Seagate 80.0 GB BAR. SATA 7200 8MB, DVD palírna LG GSA-4120B, DVD-ROM Toshiba SD-M1712, Šuplík na HDD, Zdroj 400W Eurocase
...docela mě to oslovilo a uvažuji nad tím, že si je pořídím. Co mě ale vcelku zarazilo, že vůbec nejde o masovou záležitost. Informace se hledají vcelku těžko o diskuzích ani nemluvím. Máte s tímto produktem někdo nějaké zkušenosti ? Sem s nimi
Diky
sezen si radsi obycejne anaglyphove bryle! Bude to vypada !naprosto! stejne 3D, jen budou barvy trochu zkreslene. blizsi info treba zde: www.anaglyph.wz.cz
Do te technologie co pises ty imho nema smysl investovat... sam mam doma anaglyph a ver mi, ze s tim nejde hrat porad, mnohem lepe se ti jezdi bez toho... teda pokud nemas 24" monitor s obnovovaci frekvenci tak kolem 160Hz, to je potom velice hezke!! Protoze hlavni neduch tohoto 3D je to ze vas rusi okoli.. dalsi vec co ma ta tvoje technologie spatneho je to, ze obnovovaci frekvenci monitoru musis delit 2, protoze je to pro kazde oko zvlast... tedy pri 80Hz jde do kazdeho oka POUHYCH 40Hz !!! Tohle ale neplati pro anglyph tam se obnovovaci frekvence zachovava.
Tak anaglyphové brýle jsem si pořídil dneska - no jestli tedy mluvíme o tom stejném (červená/modrá folie) za 5,-. Zkoušel jsem to zatím jen na obrázcích…, je to pěkný, ale je fakt, že se člověk potřebuje pořádně rozkoukat, aby v tom viděl to co má. Video sem si stáhl jen jedno, cca. nějakých 6 sekund a tak trochu sem ho nestíhal (moc rychlost) – při hře si to v podstatě nedokážu představit.
Ta záležitost s obnovovací frekvencí monitoru, mám klasické CRT, na 800x600 zvládá přes 120 Hz a na 1024x768 dá 100 – i když možná i víc. Jestli je rozdíl mezi tím co chci a těmi tzv. anaglyphovými minimální, tak to asi opravdu nemá cenu kupovat, ale zas na druhou stranu koupit to jako haluz ještě s někým (1/2 cena), to by se o tom dalo uvažovat. Jinak jestli je mezi vámi někdo kdo má zkušenosti přímo s tímto výrobkem (eDimensional Wired E-D Glasses), byl bych mu vděčný za jeho názor. Diky
Motherboard MSI KT6V-LSR VIA KT600, CPU AMD ATHLON XP 2600+@3200+ (Barton), Chladič Volcano 9s, DDR 512MB 333 Brand, Leadtek 6600GT v AGP, Seagate 80.0 GB BAR. SATA 7200 8MB, DVD palírna LG GSA-4120B, DVD-ROM Toshiba SD-M1712, Šuplík na HDD, Zdroj 400W Eurocase
Dobry den, nema nekdo zkusenost s 3D brylemi edimensional? konkretne s Virtual FX converter - 3D na TV. Nejde mi to za boha rozchodit. Prosim odpovezte nekdo, uz jsem z toho silenej. Diky
To Pali: tak si nainstaluj 3D podporu obrazu a s těmi brýlemi za 5Kč zkus nějkou hru zahrát.Máš v popise kartu nVidia. takže klidně můžeš.ATI to v době, kdy jsem to zkoušel neuměla, tak nevím, jak je to dneska.Ten driver (pro XP) najdeš tady http://www.nvidia.com/object/3dstereo_91.31
no ja sem je pouzival jenom na hry,nvidia ma upgrade na ovaldace takze nastaveni je rovnou v ovladacich grafiky...efekt 3D je brutalny,porad te to nuti natahovat ruku a sahnout si nejlepsi je to asi v Torinu 2006 kde lyzar vyskoci na mustku a vyleti z monitoru jenom je blby ze se tam nastavuje ohnisko na nejakou vzdalenost a kdyz se divas bliz nebo dal tak vlasne svidras...jinak filmy sem chtel zkusit ale nenasel sem na to nikde tu utulitu,uz nevim jak se menuje
no ono by to melo fungovat na jakykoliv video,pak sou na to aji obrazky ale ja na to nemam ten soft,ovladace grafiky to zapnou jenom pri DirectX zatezi btw hral sem s tim Age of empires 2 a zazitek to byl taky brutalni....trebuchety,lucistnici a kanonovy galeony narez...ono to vypada drsne kdyz vystrely,koule leti obloukemz monitoru a pak se zase vrati nevite jak se menuje ten program na to sledovani filmu s tim ?jinak se jeste musi dat pozor na to ze ve strileckach,treba CS je spatne zobrazenej zamerovac,ty ovladace majj nastesti an vyber hodne ruznych zamerovacu a ty se tam jakdyby doplni a uz sou presne...jinak ty kulky litaji vedle toho originalniho zamerovace
je tam napsano ze nyni lze pouzit i LCD. Nejaka nova verze nez to co bylo pred 4mi lety?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Butch píše:Na jakem principu jsou ty bryle momentalne?
Drive byl potreba klasicky CRT monitor kvuli Hz, jak je to ted?
Daji se vubec tyto bryle pouzit s LCD?
Co já sem viděl, tak je to něco na styl IMAXu. 2 obrazy zobrazované skoro do sebe, ty 3D brýle ho tzv rozšifrují
Takže LCD nebo CRT, je to jedno...
no nevim jak je to tedka s tema lcdckama ale kdyz sem jednou mel pripojenej lcd monitor a zapomel sem to vypnout tak me to napsalo ze monitor se nedokaze prepnout do pozadovanyho rezimu...ja mam uplne ty nejlevnejsi,s dratem...jako ony vlasne nejsou moje ale kamosa ale on me je dlouhodobe pucil...pokud zijete nekde v okoli Kromerize tak bych mozna mohl predvest...