Test Drive Unlimited
Moderátor: Baneshee
- BRUCEF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- panTauu
- Začátečník
-
ta hra po prvním hraní nic moc.... trochu se mi zdal divnej single player, poté jsem si sehnal už hotovej profil 80% hry, a to mě teprv zaujalo,....auta sou reálný na pohled, i pohled ze vnitř není špatný, ale jízda s auty po čase nuda. Nejzabavnější na te hře je vyzkoušet si všechny auta .... trošku zvuky motoru, řazení mohlo být udělano více reálnějc, pořád to není ono( ale přesto první hra pro mě co se blíží nejvíce realitě zvukem )...a trošku naprd brzdy moc silné, z toho výplývá, že to má prvky arkády, což zamrzí, fyzyka není to RBR ale je to na 100% lepší než dětská NFS (ta hra neumí s volantem), vůbec bych se nedivil, že by NFS zkrachovaly v oblasti závodních her.
Pravé kouzlo této hry jsou .... motorky, opravdu nejreálněji udělané, opravdu zábava, jezdit z pohledu řidiče, řazení super, trošku zvuky motoru mohli bejt více dopilovanější, pří velkých rychlostech se stáva hra ještě více reálnější.... konečně první hra s dokonalými motorkami
Pravé kouzlo této hry jsou .... motorky, opravdu nejreálněji udělané, opravdu zábava, jezdit z pohledu řidiče, řazení super, trošku zvuky motoru mohli bejt více dopilovanější, pří velkých rychlostech se stáva hra ještě více reálnější.... konečně první hra s dokonalými motorkami
- BubakB
- Mírně pokročilý
Odporuvam aj Lamborghini Miuru.Sice to nie je ziadna Daytona.Avsak kto si potrpi na europske zelezo.... Max. speed tak cca. 320.sTano11 píše:DIki za typ je to super kara max s tuningem dal 333km/hButch píše:Shelby Daytona...nenasel jsem zatim ve hre lepsi v teto kategorii.
Staci si zarezervovat a po chvili hrani ti reknou zpravy ze uz je skladem
Pôvod každej chyby HW: S-T-U-D-E-Ň-Á-K!
- panTauu
- Začátečník
-
- Stano K.
- Středně pokročilý
- MichiGen
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pre vsetky vekove kategorie a siroku verejnostsTano11 píše:A hry sú pre koho?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- oneill_sx1
- Začátečník
- Woyta
- Středně pokročilý
Fyzika v tehle hre neni nic moc. Prejezdy zatacek na kopci mi moc realne neprijdou. Auto se tam jakoby vznasi. (i v 50km/h a nizzsich rychlostech) Snazi se to hrat si na simulator ale porad je to screenshot generator. Brzdy? Zalezi s jakym autem jedes. Casto byva problem s dohlednosti. Jedes nejakych 350, predjizdis a pred tebou se nahle znepruhledni auto. A to na rovnem useku kde vidis sakra daleko. Neni sance dobrzdit a kolikrat ani nemas sanci uhnout. Je to 100% Arkada ktera si hraje na Live for Speed ci rFactor. Je to spis mezistupen mezi arkadou poradnou simulaci.panTauu píše:...
Je to hra usita horkou jehlou. Obsahuje zatim moc chyb.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- panTauu
- Začátečník
-
psal jsem, že to má dobrou fyziku? NE.... Přejezdy zatáček na kopci nereálné ale příjemné jsou dopady todle arkáda zdaleka neumí, jízda v rychlosti uhejbání autům, akcelerování, otáčení do stran v plné rychlosti, vlastnosti motorek aut, u motorek z pohledu přilby jiný zvuk motoru (podle mě reálnější) než z řidítek je uděláno promakaně a žádná hra se této hře zatím nevyrovná, možná GP3 (který sem nehral, ale GP2 to bylo opravdu nereálné).Woyta píše:Fyzika v tehle hre neni nic moc. Prejezdy zatacek na kopci mi moc realne neprijdou. Auto se tam jakoby vznasi. (i v 50km/h a nizzsich rychlostech) Snazi se to hrat si na simulator ale porad je to screenshot generator. Brzdy? Zalezi s jakym autem jedes. Casto byva problem s dohlednosti. Jedes nejakych 350, predjizdis a pred tebou se nahle znepruhledni auto. A to na rovnem useku kde vidis sakra daleko. Neni sance dobrzdit a kolikrat ani nemas sanci uhnout. Je to 100% Arkada ktera si hraje na Live for Speed ci rFactor. Je to spis mezistupen mezi arkadou poradnou simulaci.panTauu píše:...
Je to hra usita horkou jehlou. Obsahuje zatim moc chyb.
Live for Speed jsem hral, není špatná až na ty nehorazně hnusné zvuky (se zaostalou grafikou), pro mě na prvním místě RBR a na druhém Test Drive Unlimited....
Jinak nerozumím "Je to hra usita horkou jehlou. Obsahuje zatim moc chyb"
- panTauu
- Začátečník
-
mám ten samí problém " artefakty " ale dělá to jak kdy, většinou pomůže, změna rozlišení na vyšší nebo nižší, nebo zvednutí větší kvality (4FSA z 2FSa) nebo naopak...dělá to jak kdy, docela mě to štve přitom hra se ani na mnt nesekne (pokud nejsou artefakty). Se mi zdá, že to menu jak posedává na gauči u telky (přijde mi to trapné u této hry) je naročnější jak samotná hraoneill_sx1 píše:Dnes se mi ve hre pomerne vyrazne zjevovaly artefakty...
- panTauu
- Začátečník
-
- oneill_sx1
- Začátečník
jo, ano. ted ty artefakty uz nejsou, snad se zase jen tak neobjevi.panTauu píše:mám ten samí problém " artefakty " ale dělá to jak kdy, většinou pomůže, změna rozlišení na vyšší nebo nižší, nebo zvednutí větší kvality (4FSA z 2FSa) nebo naopak...dělá to jak kdy, docela mě to štve přitom hra se ani na mnt nesekne (pokud nejsou artefakty). Se mi zdá, že to menu jak posedává na gauči u telky (přijde mi to trapné u této hry) je naročnější jak samotná hraoneill_sx1 píše:Dnes se mi ve hre pomerne vyrazne zjevovaly artefakty...
- Stano K.
- Středně pokročilý
- hypnotic666
- Mírně pokročilý
Souhlasím s těmi zatáčkami na kopcích a dohledností .... Opravdu zatáčet na kopci v 80km/h a výš chce fakt cvik, pokud nechceš vyletět do vedlejšího pruhu a vždy je lepší fakt brzdit... Dohlednost to samý... Ona je sice v pohodě, co se týče stromů atd, ale auta v proti směru se objevují opravdu strašně pozdě... i v 200km/h mám občas problém uhnout, ale jinak je to super hraWoyta píše:...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- BRUCEF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
od úterka to hraju a jsem teď zhruba na 20% tech, dva domy, a 8 aut + motorka Ninja na max vytunenej, + mam Auti TT vytunene a Nissan 320Z taky na max, zbytek jezdim nejvíce s Corvettou. Přemýšlim co dále, jestli koupit další dům a nebo našetřit na nějaké auto, mam 600k teď a asi koupím další dům
s hrou jsem max spokojenej, je chytlavá, už se mi stalo asi 2x, že jsem v den školy šel spát v půl čtrté a ráno těžce stával
s hrou jsem max spokojenej, je chytlavá, už se mi stalo asi 2x, že jsem v den školy šel spát v půl čtrté a ráno těžce stával
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Stano K.
- Středně pokročilý
Test Drive Unlimited 2
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22242&r=top
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22242&r=top
zajezdíte i v off-roadech (dvou i čtyřkolky), SUVčkách, enduro motorkách a buginách (Lamborghini LM005, Mercedes GL, Audi Q7, Hummer, Range Rover, VW Touareg aj.)
- Adam001
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Potreboval bych poradit jak mam pokracovat ve hre? Mam nejakych 43% projete, udelal jsem vsechny zavody co jsem mel na mape, a nechce se mi tam ukazat nic noveho, vim ze jich tam ma byt vice, ale ja je tam proste nemam... Akorat mi tam zbyly jeste nejake modelky, ale na ty potrebuju specialni auto pro kazdou takze to nebude tak rychle, jinak stopare, kuryry a dovoz aut jsem udelal vsechny, a ted fakt nevim jak mam pokracovat dal, poradte prosim nekdo jak jste se dostali dal??
P4 2,8GHz@3,4GHz Prescott, MSI 865PE Neo2-PFS, 2x512MB DDR 400 dual, Sapphire Radeon X1950GT 600/1200, SB Live 5.1, Seagate 7200.10 320GB SATA2, WD 80GB P-ATA, DVD-RW LG 4082B, DVD-ROM LG, Eurocase G8023C, Zdroj Fortron 350W, 21'' CRT Siemens, Logitech Z-5500 THX.
- Baneshee
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Novy zavody se ti otevrou az ziskas novej vyssi rank. V baraku se podivej na svy statistiky a uvidis co ti chybi na postup a spln to. A pokud ti chybi auto na jednu modelku nebo jeden zavod tak ho staci pujcit, nemusis ho hned kupovat
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q