Detailni mapa ostrova se vsemy instancemi. Bohuzel by mohla byt lepe udelana.
Neobjevene mista hledam dost dlouho
http://www.czetdu.com/tdu-kompletni-mapa
Moderátor: Baneshee

Odporuvam aj Lamborghini Miuru.Sice to nie je ziadna Daytona.Avsak kto si potrpi na europske zelezo....sTano11 píše:DIki za typ je to super kara max s tuningem dal 333km/hButch píše:Shelby Daytona...nenasel jsem zatim ve hre lepsi v teto kategorii.
Staci si zarezervovat a po chvili hrani ti reknou zpravy ze uz je skladem

Pre vsetky vekove kategorie a siroku verejnostsTano11 píše:A hry sú pre koho?

Fyzika v tehle hre neni nic moc. Prejezdy zatacek na kopci mi moc realne neprijdou. Auto se tam jakoby vznasi. (i v 50km/h a nizzsich rychlostech) Snazi se to hrat si na simulator ale porad je to screenshot generator. Brzdy? Zalezi s jakym autem jedes. Casto byva problem s dohlednosti. Jedes nejakych 350, predjizdis a pred tebou se nahle znepruhledni auto. A to na rovnem useku kde vidis sakra daleko. Neni sance dobrzdit a kolikrat ani nemas sanci uhnout. Je to 100% Arkada ktera si hraje na Live for Speed ci rFactor. Je to spis mezistupen mezi arkadou poradnou simulaci.panTauu píše:...

psal jsem, že to má dobrou fyziku?Woyta píše:Fyzika v tehle hre neni nic moc. Prejezdy zatacek na kopci mi moc realne neprijdou. Auto se tam jakoby vznasi. (i v 50km/h a nizzsich rychlostech) Snazi se to hrat si na simulator ale porad je to screenshot generator. Brzdy? Zalezi s jakym autem jedes. Casto byva problem s dohlednosti. Jedes nejakych 350, predjizdis a pred tebou se nahle znepruhledni auto. A to na rovnem useku kde vidis sakra daleko. Neni sance dobrzdit a kolikrat ani nemas sanci uhnout. Je to 100% Arkada ktera si hraje na Live for Speed ci rFactor. Je to spis mezistupen mezi arkadou poradnou simulaci.panTauu píše:...
Je to hra usita horkou jehlou. Obsahuje zatim moc chyb.

mám ten samí problém " artefakty " ale dělá to jak kdy, většinou pomůže, změna rozlišení na vyšší nebo nižší, nebo zvednutí větší kvality (4FSA z 2FSa) nebo naopak...dělá to jak kdy, docela mě to štve přitom hra se ani na mnt nesekne (pokud nejsou artefakty). Se mi zdá, že to menu jak posedává na gauči u telky (přijde mi to trapné u této hry) je naročnější jak samotná hraoneill_sx1 píše:Dnes se mi ve hre pomerne vyrazne zjevovaly artefakty...

jo, ano. ted ty artefakty uz nejsou, snad se zase jen tak neobjevi.panTauu píše:mám ten samí problém " artefakty " ale dělá to jak kdy, většinou pomůže, změna rozlišení na vyšší nebo nižší, nebo zvednutí větší kvality (4FSA z 2FSa) nebo naopak...dělá to jak kdy, docela mě to štve přitom hra se ani na mnt nesekne (pokud nejsou artefakty). Se mi zdá, že to menu jak posedává na gauči u telky (přijde mi to trapné u této hry) je naročnější jak samotná hraoneill_sx1 píše:Dnes se mi ve hre pomerne vyrazne zjevovaly artefakty...

Souhlasím s těmi zatáčkami na kopcích a dohledností .... Opravdu zatáčet na kopci v 80km/h a výš chce fakt cvik, pokud nechceš vyletět do vedlejšího pruhu a vždy je lepší fakt brzdit... Dohlednost to samý... Ona je sice v pohodě, co se týče stromů atd, ale auta v proti směru se objevují opravdu strašně pozdě... i v 200km/h mám občas problém uhnout, ale jinak je to super hraWoyta píše:...

zajezdíte i v off-roadech (dvou i čtyřkolky), SUVčkách, enduro motorkách a buginách (Lamborghini LM005, Mercedes GL, Audi Q7, Hummer, Range Rover, VW Touareg aj.)