Novej SATA

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
yes
Černá karta
Černá karta

Novej SATA

Příspěvek od yes »

Utility jej z dosu vidi, coz je spatne, ve win je take jako ide.

zkousel sem i zapnout raid, ale nic.
Naposledy upravil(a) yes dne stř 1. črc 2009, 21:26, celkem upraveno 1 x.
Derrick
Nováček
Nováček

Příspěvek od Derrick »

Tak to by zaujimalo aj mna lebo aj moj disk Samsung sa takto isto hlasi ako IDE. Je aj ina cesta ako reinstal windows?
CPU:AMD Athlon 64 3500(939)/VGA:Sapphire Radeon 1650XT 3Dmark05:7480/MB:MSI K8N SLI/HDD:SAMSUNG 200GB/Mechanika: NEC 5170A/Cooler:ZALMAN ZM-NB47J/Case:ASUS TA591
Nemotora
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nemotora »

Ja mam K8T Neo desku a koupil jsem si HDD 320 gb sata 2 western digital
a nemuzu ho sprovoznit . Nevite nekdo co s tim ??

Uz sem to sprovoznil pomoci jumperu . :)
filda2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filda2003 »

to yes: nastaveni radice sata jekozto emulaci ATA nebo klasickej SATA mod je v BIOSu snad vzdycky. Neni jedina deska u ktery bych to nevidel ... jen to bude imho zahrabane nekde v nepotrebnych vecech.

Ted k tomu dulezitejsimu: K cemu to proboha potrebujes pripojit v SATA modu ???Jedinej rozdil bude v tom, ze budes muset zavadet ovladace a budes mit moznost zapnout "velmi potrebne" NCQ. Ja sam mam doma 3 HDD na SATAII a vsechny bezi jako emulace PATA ... ma to mnohem vetsi kompatibilitu a nemusis se srat s ovladacem na SATA pri instalaci windowsu ... prijde mi to jako naprosta zbytecnost nebo jen na machrovani pred lidma :P .... tohle je jen muj nazor a jiste mas 1000 lepsich napadu jak mi oponovat ... nicmene opravdu se mi to zda tak, jak jsem psal
Derrick
Nováček
Nováček

Příspěvek od Derrick »

Nebudem kvoli tomu teda preinstalovavat okná, ale ked na to dojde, tak to zprovozním ako SATA :razz:
CPU:AMD Athlon 64 3500(939)/VGA:Sapphire Radeon 1650XT 3Dmark05:7480/MB:MSI K8N SLI/HDD:SAMSUNG 200GB/Mechanika: NEC 5170A/Cooler:ZALMAN ZM-NB47J/Case:ASUS TA591
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“