Utility jej z dosu vidi, coz je spatne, ve win je take jako ide.
zkousel sem i zapnout raid, ale nic.
Novej SATA
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- yes
- Černá karta

-
Novej SATA
Naposledy upravil(a) yes dne stř 1. črc 2009, 21:26, celkem upraveno 1 x.
- Derrick
- Nováček

- Nemotora
- Nováček

- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to yes: nastaveni radice sata jekozto emulaci ATA nebo klasickej SATA mod je v BIOSu snad vzdycky. Neni jedina deska u ktery bych to nevidel ... jen to bude imho zahrabane nekde v nepotrebnych vecech.
Ted k tomu dulezitejsimu: K cemu to proboha potrebujes pripojit v SATA modu ???Jedinej rozdil bude v tom, ze budes muset zavadet ovladace a budes mit moznost zapnout "velmi potrebne" NCQ. Ja sam mam doma 3 HDD na SATAII a vsechny bezi jako emulace PATA ... ma to mnohem vetsi kompatibilitu a nemusis se srat s ovladacem na SATA pri instalaci windowsu ... prijde mi to jako naprosta zbytecnost nebo jen na machrovani pred lidma
.... tohle je jen muj nazor a jiste mas 1000 lepsich napadu jak mi oponovat ... nicmene opravdu se mi to zda tak, jak jsem psal
Ted k tomu dulezitejsimu: K cemu to proboha potrebujes pripojit v SATA modu ???Jedinej rozdil bude v tom, ze budes muset zavadet ovladace a budes mit moznost zapnout "velmi potrebne" NCQ. Ja sam mam doma 3 HDD na SATAII a vsechny bezi jako emulace PATA ... ma to mnohem vetsi kompatibilitu a nemusis se srat s ovladacem na SATA pri instalaci windowsu ... prijde mi to jako naprosta zbytecnost nebo jen na machrovani pred lidma
- Derrick
- Nováček