Skazené pripojenie k WiFi
Moderátor: Don
- Axis
- Začátečník

-
Skazené pripojenie k WiFi
Chcem si vytvoriť Wifi sieť .. Všetky komponenty som mal doma, takže som si z Wifi PCI karty spravil spojenie s AP, nastavil IP adresu sieťovky ( 192.168.100.251 v sieti 255.255.255.0 ), sfunkčnil spojenie, aby som sa vyvaroval stavom, keď umiestním antény a AP na svoje miesto, aby to nefungovalo .. AP som umiestnil na svoje miesto, zapojil som tam 1x RJ45 konektor z väčej siete, na ktorú sa budem napájať, a jeden RJ45 koentkor z PC, ktoé sa bude nadpájať na väčšiu sieť .. Ja sa budem pripájať z domu na tä väčšiu sieť ... Avšak nefunguje mi to tu ... Mám signál asi 13%, nieje to málo na pripojenie k sieti? Pretože pri pripájaní (viz. obrázok) čakám dlho, až dokedy sa nevypne pripájanie, a ja mám ponuku na pripojenie opäť pred sebou .. Alebo môže za to, že som tam pripojil do RJ45 konektorov jednu sieť a PC, žeby sa zmenila konfigurácia, a mňa by už nemohlo pripjiť? Prístup do priestorov kde mám AP budem mať až koncom víkendu, preto sa ýptam, na čo sa mám pripraviť ...

- Bajgy
- Středně pokročilý

no tech 13% sily signalu je opravdu VELMI malo na to aby ti to fungovalo alespon trochu dobre. Ikdyz to rozchodis, budes tam mit obrovske vypadky a prvni ptak co poleti kolem ti to rozhodi (a to nemluvim o desti nebo snezeni)
radeji nam dej nejake informace o tom na jakou vzdalenost to je, jake prekazky jsou v ceste a jake pouzivas anteny.
radeji nam dej nejake informace o tom na jakou vzdalenost to je, jake prekazky jsou v ceste a jake pouzivas anteny.
Toshiba Tecra A6