Skazené pripojenie k WiFi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Axis
Začátečník
Začátečník

Skazené pripojenie k WiFi

Příspěvek od Axis »

Chcem si vytvoriť Wifi sieť .. Všetky komponenty som mal doma, takže som si z Wifi PCI karty spravil spojenie s AP, nastavil IP adresu sieťovky ( 192.168.100.251 v sieti 255.255.255.0 ), sfunkčnil spojenie, aby som sa vyvaroval stavom, keď umiestním antény a AP na svoje miesto, aby to nefungovalo .. AP som umiestnil na svoje miesto, zapojil som tam 1x RJ45 konektor z väčej siete, na ktorú sa budem napájať, a jeden RJ45 koentkor z PC, ktoé sa bude nadpájať na väčšiu sieť .. Ja sa budem pripájať z domu na tä väčšiu sieť ... Avšak nefunguje mi to tu ... Mám signál asi 13%, nieje to málo na pripojenie k sieti? Pretože pri pripájaní (viz. obrázok) čakám dlho, až dokedy sa nevypne pripájanie, a ja mám ponuku na pripojenie opäť pred sebou .. Alebo môže za to, že som tam pripojil do RJ45 konektorov jednu sieť a PC, žeby sa zmenila konfigurácia, a mňa by už nemohlo pripjiť? Prístup do priestorov kde mám AP budem mať až koncom víkendu, preto sa ýptam, na čo sa mám pripraviť ...

Obrázek
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

no tech 13% sily signalu je opravdu VELMI malo na to aby ti to fungovalo alespon trochu dobre. Ikdyz to rozchodis, budes tam mit obrovske vypadky a prvni ptak co poleti kolem ti to rozhodi (a to nemluvim o desti nebo snezeni)

radeji nam dej nejake informace o tom na jakou vzdalenost to je, jake prekazky jsou v ceste a jake pouzivas anteny.
Toshiba Tecra A6
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“