Problém z LCD
- winslayer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problém z LCD
Zdravím, koupil jsem si tento display : http://www.aukro.cz/item197685750_posle ... splay.html
a bohužel mi nějak nejde, aby komunikoval s počítačem, když jej zapojím do ps/2, rozsvítí se, ale nereaguje na příkazy z programu Smartie.Ostatní programy mi vyhodí hlášku, že nic není připojeno přes LTP port.Prý je možnost tento display připojit do S-Video a měl by jít, ale nevím jak, připojil jsem jej, ale displey se nerozsvítil, je třeba jej nějak nastavit v pc?Díky za všechny odpovědi.
a bohužel mi nějak nejde, aby komunikoval s počítačem, když jej zapojím do ps/2, rozsvítí se, ale nereaguje na příkazy z programu Smartie.Ostatní programy mi vyhodí hlášku, že nic není připojeno přes LTP port.Prý je možnost tento display připojit do S-Video a měl by jít, ale nevím jak, připojil jsem jej, ale displey se nerozsvítil, je třeba jej nějak nastavit v pc?Díky za všechny odpovědi.
Luke
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Má dva komunikační konektory, jeden PS/2 na připojení dalšího zařízení a jeden pro komunikaci s počítačem (tento kabel na propojení s PC prodávám ve své další aukci),
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- winslayer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Petr L.
- Nováček

-
- Petr L.
- Nováček

-
- PachezZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
imho to totiz neni ps2 ale je to display z neceho co pouze pouzivalo stejny konektory... pouzij jen display a je to
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- Petr L.
- Nováček

-
- winslayer
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co se zeptat prodavajiciho, jak to mel zapojeny a nastaveny, kdyz mu to na ty fotce funguje? Za zeptani nic nedas a bylo by zbytecny to predelavat, kdyz by to fungovalo i takhle... Osobne jsem jeste nikdy nevidel, ze by se maticovy displej k pocitaci pripojoval na PS/2, natoz na S-Video, ale je videt, ze je to asi z neceho vykuchany, takze mozne je vsechno...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Likanus
- Nováček

-
hmmm musim se pridat mam ten display taky a taky nefunguje.
Prodejce mi poskytl tenhle odkaz http://helium.webz.cz/hw/lpt_lcd_1.html takze to vypada ze kecal a ze je opravdu nutne si sam doma dodelat a pripajet k nemu konektor.
Tak mel jsem pravdu prodavajci mi to po delsi spovedi potvrdil.
Prodejce mi poskytl tenhle odkaz http://helium.webz.cz/hw/lpt_lcd_1.html takze to vypada ze kecal a ze je opravdu nutne si sam doma dodelat a pripajet k nemu konektor.
Tak mel jsem pravdu prodavajci mi to po delsi spovedi potvrdil.