Problém z LCD

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
winslayer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém z LCD

Příspěvek od winslayer »

Zdravím, koupil jsem si tento display : http://www.aukro.cz/item197685750_posle ... splay.html
a bohužel mi nějak nejde, aby komunikoval s počítačem, když jej zapojím do ps/2, rozsvítí se, ale nereaguje na příkazy z programu Smartie.Ostatní programy mi vyhodí hlášku, že nic není připojeno přes LTP port.Prý je možnost tento display připojit do S-Video a měl by jít, ale nevím jak, připojil jsem jej, ale displey se nerozsvítil, je třeba jej nějak nastavit v pc?Díky za všechny odpovědi.
Luke
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Má dva komunikační konektory, jeden PS/2 na připojení dalšího zařízení a jeden pro komunikaci s počítačem (tento kabel na propojení s PC prodávám ve své další aukci),
:? :roll:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
winslayer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re:

Příspěvek od winslayer »

Kabel ktomu mám, když jej ale připojím, nereaguje.
Luke
Petr L.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petr L. »

A mas k tomu nejake schema, predpokladam, ze PS/2 konektor slouzi pouze jako napajeci, takze to chce pripojit na paraelni nebo seriovy port, pripojovat to na s-video je podle me blbost, to nemuze fungovat.
winslayer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re:

Příspěvek od winslayer »

Schéma nemám, bohužel, ale už se připravuji na přepájení na paralelní port jelikož to nejde a nehodlám čekat.Ano, přes ps/2 je to asi opravdu napájení, ale přes to s-video to nějak nejde, asi je to opravdu blbost.
Luke
Petr L.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petr L. »

A vis jak to na paraelni port pripojit? Pokud ne, tak raci pockej a pozadej prodavajiciho o schema pripojeni.
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

imho to totiz neni ps2 ale je to display z neceho co pouze pouzivalo stejny konektory... pouzij jen display a je to
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Petr L.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petr L. »

JJ, nektere stolni LCD pouzivaly PS/2 napajeci konektory.
winslayer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re:

Příspěvek od winslayer »

Ok, použiju jen display.Ano, vím jak to připájet a připojit.
Luke
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Co se zeptat prodavajiciho, jak to mel zapojeny a nastaveny, kdyz mu to na ty fotce funguje? Za zeptani nic nedas a bylo by zbytecny to predelavat, kdyz by to fungovalo i takhle... Osobne jsem jeste nikdy nevidel, ze by se maticovy displej k pocitaci pripojoval na PS/2, natoz na S-Video, ale je videt, ze je to asi z neceho vykuchany, takze mozne je vsechno...
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Likanus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Likanus »

hmmm musim se pridat mam ten display taky a taky nefunguje.

Prodejce mi poskytl tenhle odkaz http://helium.webz.cz/hw/lpt_lcd_1.html takze to vypada ze kecal a ze je opravdu nutne si sam doma dodelat a pripajet k nemu konektor.

Tak mel jsem pravdu prodavajci mi to po delsi spovedi potvrdil.
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“