PROJECT:Pidi mini pc by Myšák ( 95% comleted)
Moderátor: L4mka
- Fallen-In-FLames
- Začátečník

Krásný PC i klávesnice,ale něčeho sem si povšiml.Jak vidíš které písmeno chceš zmáčknout
když jsou zamalovaný? 
CPU: AMD Athlon II X3 445 3100Mhz, chladič Xigmatek HDT-S963 RAM: KingSton DDR3 2x2GB 1333Mhz HDD: WD Caviar Black 1 TB WD1001FAES GK: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SOC MB: Gigabyte GA-770T-D3L AM3 Zdroj: Fortron Epsilon 600W Case: Thermaltake BlackEdition V3
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Myšák
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě se to líbí!
Hlavně luxusní jsou ty dírky zezadu na konektory místo záslepek, výborný, jen doufám že ty komponenty nebudeš moc často měnit... 
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- rabinjakob
- Začátečník

Harry kukni na datum kdy byla poslední správa o tomto modu hmmmm.No nic stává se.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nechápu tvoji narážku. Je to cca 14 dní starý ale snad můžu vyjádřit svůj názor, že se mi to líbí. Je snad jedno kdy napíšu komentář k tomuhle modu, jestli to je starý den nebo měsíc. Navíc na posledních fotkách ještě není dokončenej, tak nevidím problém...
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- rabinjakob
- Začátečník

nejde o narážku ale kdy byl poslední updated ?? no to co vidíš pak tak to bych moc nepočítal jako pokračování kolikrát se zde najde někdo nový kdo musí komentovat každý i dva roky starý threat o stejné platí o tom modu prostě někdo okomentoval a jede se zase dál i když updated není 
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...někdo nový kdo je tu skoro 2 roky a má 120 příspěvkůrabinjakob píše:...kolikrát se zde najde někdo nový kdo musí komentovat každý i dva roky starý threat...
A nechme už toho, takovýhle offtopic debaty jsou zbytečný, jseště bysme si tím "naposthuntili" víc postů...
- sordo99
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Myšák
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokrok:
Takže bedýnka má dvě vrstvy spray putty a zbejvá to přebrousit pod vodou a nabarvit.O barevný kombinaci stále přemýšlím a nejvíc se mi zamlouvá bílá-černá.(pokud máte jiný nápady tak pište)dále mám vyrobený mřížky,komplet celej napis intel inside a přední panýlek (bude podsvícen indikací hdd) z plexi.do mřížek příjde zasadit motiv radiace-vyroben.
a ted´ foto:
můj "plošnák"

a bedýnka

Takže bedýnka má dvě vrstvy spray putty a zbejvá to přebrousit pod vodou a nabarvit.O barevný kombinaci stále přemýšlím a nejvíc se mi zamlouvá bílá-černá.(pokud máte jiný nápady tak pište)dále mám vyrobený mřížky,komplet celej napis intel inside a přední panýlek (bude podsvícen indikací hdd) z plexi.do mřížek příjde zasadit motiv radiace-vyroben.
a ted´ foto:
můj "plošnák"

a bedýnka

- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

- DeamonHunter
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mrtě
To je good, hlavně ty barvy, hele já jsem byl instalivat PC u nás ve školce, a tam maj nějakej Dell v desktop bendě( prostě úplný outsider) tohle by se parchantíkům určitě líbilo víc 
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Myšák
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
update
tak tady máte foto jak vypadá to logo je to vytvořený z plexi a přebroušný pod vodou krom tohlo"orámování" tech mřížek si moc nevšímejte přijdou ještě vyříznout prostředky a komplet přebrusnout pod vodou a ta radiace se doch potom vloží bedýnku musím taky celou přebrousit pod vodou a něco málo eště překitovat jinak jsem přemýšlel o barevné kombinaci
foto loga

foto barevné kombinace

tak tady máte foto jak vypadá to logo je to vytvořený z plexi a přebroušný pod vodou krom tohlo"orámování" tech mřížek si moc nevšímejte přijdou ještě vyříznout prostředky a komplet přebrusnout pod vodou a ta radiace se doch potom vloží bedýnku musím taky celou přebrousit pod vodou a něco málo eště překitovat jinak jsem přemýšlel o barevné kombinaci
foto loga

foto barevné kombinace

- Maxtor
- Začátečník

-
- patap
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Myšák
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
- Bez_n1ck
- Pokročilý

co je skusit nejak nalakovat jen zvenci pak by ti to bylo fuk a rek bych ze by to nevypadalo uplne spatne
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Spike
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: