ATi: LostCoast pro všechny uživatele Radeonů, neomezeně
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- m1na
- Začátečník
black box
Vim ze to neni primo k tematu ale stejne se zeptam. Zajimalo by me jestli ste si uz nekdo kdo mate hd 2900 xt s black boxem ho uz zaregistrovali, a co se stalo kdyz ty hry jeste nevysli nechci aby mi to sezralo ten kod a pak bych nemel hru a navic kdyz se zrusil a bude orange box misto teho. Nebo jestli ste treba uz dostali hl2 a ostatni tam mate jako ze se budou dat stahovat. Moc steamu neverim staci mi 2 roky pouzivani a vim ze ten program dela nekdy fakt hrozny blbosti tak dik za odpoved.
- expLorer
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
skoda ze ten lost coast je taky kratky, cakal som nieco dlhsie
ale naozaj krasne vychutnanie grafiky.. keby sa takto nadherne optimilizoval vykon vo vsetkych hrach ako na hl2 engine...
to hl2 dm je nahodou sranda.. s porovnanim hl1 by som povedal ze brutal zabava
pekna spolupraca AMD/ATi s Valve len tak dalej
ale naozaj krasne vychutnanie grafiky.. keby sa takto nadherne optimilizoval vykon vo vsetkych hrach ako na hl2 engine...
to hl2 dm je nahodou sranda.. s porovnanim hl1 by som povedal ze brutal zabava
pekna spolupraca AMD/ATi s Valve len tak dalej
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
- no-X
- Středně pokročilý
- Rufu
- Nováček
-
Pro M1ina
Mám to zaregistrovaný takže až vyjdou Portal, Team forteress2,a HLep2 tak je normálně stáhnu ze steamu.Navíc je asi k tomu HD2900XT i DOD2 hned jsem ho ze steamu stáhnul +ten Lost coast .
Radši jsem to zaregistroval hned než někdo vymyslí že je to neplatný.
Radši jsem to zaregistroval hned než někdo vymyslí že je to neplatný.
- Opty
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
pokusil sem se mistrovi (naivne) oponovat svym prispevkem, samozrejme byl do deseti minut smazanSNowie píše:jen bych nerad upozornil na nový pamflet na nejmenovaných stránkách shazující i tuto akci od ATi samozřejmě ATi opět lže a podvádí, vše se dá získat běžně zdarma a podobně, opravdu to stojí za nepřečtení ...
dokonce mi napsal soukromou zpravu, ve ktere rika, ze opravi odkaz na volne stazeni lost coast, cimz chtel rict, ze ten odkaz proste smaze
//no-X: smazán Flegyho post - slušně by to nešlo?
<3 ledove kastany rulez <3
- SNowie
- Začátečník
tak jsem zkusil položit naprosto jednoduchou otázku v reakci na jeho příspěvek naprosto nekonfliktní a krajně slušnou formou, aby mne nemohl nařknout z OT, spamu či týnejdžerství
vymazáno velmi záhy včetně toho jeho příspěvku
imho je to kretén a za tím slovem si stojím
// 2nox: dříve jsem ho považoval jen za chudáka
vymazáno velmi záhy včetně toho jeho příspěvku
imho je to kretén a za tím slovem si stojím
// 2nox: dříve jsem ho považoval jen za chudáka
Naposledy upravil(a) SNowie dne pon 4. čer 2007, 18:30, celkem upraveno 1 x.
- no-X
- Středně pokročilý
- SNowie
- Začátečník
- Sinpa
- Mírně pokročilý
Hrajete ještě někdo HL2 DM? Napište IP serveru, dáme match
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Dell Alienware Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard AW510K Dark Side of the Moon, Logitech G502 Proteus Spectrum