ATi: LostCoast pro všechny uživatele Radeonů, neomezeně

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

m1na
Začátečník
Začátečník

black box

Příspěvek od m1na »

Vim ze to neni primo k tematu ale stejne se zeptam. Zajimalo by me jestli ste si uz nekdo kdo mate hd 2900 xt s black boxem ho uz zaregistrovali, a co se stalo kdyz ty hry jeste nevysli nechci aby mi to sezralo ten kod a pak bych nemel hru a navic kdyz se zrusil a bude orange box misto teho. Nebo jestli ste treba uz dostali hl2 a ostatni tam mate jako ze se budou dat stahovat. Moc steamu neverim staci mi 2 roky pouzivani a vim ze ten program dela nekdy fakt hrozny blbosti tak dik za odpoved.
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

skoda ze ten lost coast je taky kratky, cakal som nieco dlhsie :-)
ale naozaj krasne vychutnanie grafiky.. keby sa takto nadherne optimilizoval vykon vo vsetkych hrach ako na hl2 engine...
to hl2 dm je nahodou sranda.. s porovnanim hl1 by som povedal ze brutal zabava :-)
pekna spolupraca AMD/ATi s Valve :-) len tak dalej
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Závislost výkonu v source enginu na jednotlivých komponentech, doporučení komponent a srovnávání výkonu na různých sestavcáh prosím řešte v sekcích a threadech, do kterých to patří... ne zde, promaz :sad:
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Rufu
Nováček
Nováček

Pro M1ina

Příspěvek od Rufu »

Mám to zaregistrovaný takže až vyjdou Portal, Team forteress2,a HLep2 tak je normálně stáhnu ze steamu.Navíc je asi k tomu HD2900XT i DOD2 hned jsem ho ze steamu stáhnul +ten Lost coast .
Radši jsem to zaregistroval hned než někdo vymyslí že je to neplatný. :)
Opty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

SNowie píše:jen bych nerad upozornil na nový pamflet na nejmenovaných stránkách shazující i tuto akci od ATi :roll: samozřejmě ATi opět lže a podvádí, vše se dá získat běžně zdarma a podobně, opravdu to stojí za nepřečtení ...
pokusil sem se mistrovi (naivne) oponovat svym prispevkem, samozrejme byl do deseti minut smazan :D

dokonce mi napsal soukromou zpravu, ve ktere rika, ze opravi odkaz na volne stazeni lost coast, cimz chtel rict, ze ten odkaz proste smaze :lol:

//no-X: smazán Flegyho post - slušně by to nešlo? :sarcasm:
<3 ledove kastany rulez <3
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

tak jsem zkusil položit naprosto jednoduchou otázku v reakci na jeho příspěvek naprosto nekonfliktní a krajně slušnou formou, aby mne nemohl nařknout z OT, spamu či týnejdžerství :)
Obrázek
vymazáno velmi záhy včetně toho jeho příspěvku
imho je to kretén a za tím slovem si stojím :lol:
// 2nox: dříve jsem ho považoval jen za chudáka :oops:
Naposledy upravil(a) SNowie dne pon 4. čer 2007, 18:30, celkem upraveno 1 x.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Na to jsi přišel až teď? :sarcasm:
Nejlepší moderátor ve výslužbě
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

ještě takový detail, mistr perfektní a dokonalý, vládce to světa a chybuje - viz obrázek "nedává" -> "nadává" 8-)
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Hrajete ještě někdo HL2 DM? Napište IP serveru, dáme match :-D
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Dell Alienware Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard AW510K Dark Side of the Moon, Logitech G502 Proteus Spectrum
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“