Omezení dat na Rapidshare.com

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Lojza
Začátečník
Začátečník

Omezení dat na Rapidshare.com

Příspěvek od Lojza »

Chci se zeptat na omezení stažených dat na Rapidshare.com. Jak to je s tím omezením 25 GB na 5 dní? Já jsem teď stahoval asi 7 dní a včera mi to napsalo že už jsem přečerpal, dneska ráno to zase šlo asi 2 hodiny a zase to napsalo že jsem to přečerpal. Jak si to mám měřit nebo jak to funguje? Je to celý zmatený. Nějaký měření na jejich stránkách asi neexistuje co?
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

jak sa prihlasis tak hned na prvej stranke ti to pise v tom uvode hore ze kolko mas stiahnute za poslednych 5 dni. jednotlive dni si mozes prezerat ked stlacis LOG, tam mas uvedene ktora IP ktory den kolko natahala.

ako si povedal, obmedzenie je 25GB/5dni cize ty si na siedmy den vycerpal tych 25GB za poslednych 5 dni (prve 2 dni si stiahol menej, takze si to nepresvihol uz v piaty den) lenze pravdepodobne si mal treti den stiahnute dajme tomu 2GB, preto na osmy den sa ti to o tie 2GB zase posunulo (pocitame vzdy len 5 dni dozadu, teda zajtra sa zas vyluci dalsi den) cize si tych 2GB mohol dnes zase natahat, lenze zase si dosiahol limit 25GB/5dni takze pockas do zajtra a tam zase ziskas priestor co si natahal v sobotu.

uf, dufam ze som to jasne napisal, ked ne pytaj sa, vysvetlim inak
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

aha, díky moc, už to chápu. Akorát jen nemůžu najít to tlačítko LOG.
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

Lojza píše:aha, díky moc, už to chápu. Akorát jen nemůžu najít to tlačítko LOG.
ked sa prihlasis, mas tam riadok na vybratie suboru na upload a hned prinom je tlacitko Logs (sory, zle som prvy raz napisal)
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

JJ už to vidím, teď už snad budu vědět co s tim. Thanx :-D
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“