Omezení dat na Rapidshare.com
- Lojza
- Začátečník

Omezení dat na Rapidshare.com
Chci se zeptat na omezení stažených dat na Rapidshare.com. Jak to je s tím omezením 25 GB na 5 dní? Já jsem teď stahoval asi 7 dní a včera mi to napsalo že už jsem přečerpal, dneska ráno to zase šlo asi 2 hodiny a zase to napsalo že jsem to přečerpal. Jak si to mám měřit nebo jak to funguje? Je to celý zmatený. Nějaký měření na jejich stránkách asi neexistuje co?
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jak sa prihlasis tak hned na prvej stranke ti to pise v tom uvode hore ze kolko mas stiahnute za poslednych 5 dni. jednotlive dni si mozes prezerat ked stlacis LOG, tam mas uvedene ktora IP ktory den kolko natahala.
ako si povedal, obmedzenie je 25GB/5dni cize ty si na siedmy den vycerpal tych 25GB za poslednych 5 dni (prve 2 dni si stiahol menej, takze si to nepresvihol uz v piaty den) lenze pravdepodobne si mal treti den stiahnute dajme tomu 2GB, preto na osmy den sa ti to o tie 2GB zase posunulo (pocitame vzdy len 5 dni dozadu, teda zajtra sa zas vyluci dalsi den) cize si tych 2GB mohol dnes zase natahat, lenze zase si dosiahol limit 25GB/5dni takze pockas do zajtra a tam zase ziskas priestor co si natahal v sobotu.
uf, dufam ze som to jasne napisal, ked ne pytaj sa, vysvetlim inak
ako si povedal, obmedzenie je 25GB/5dni cize ty si na siedmy den vycerpal tych 25GB za poslednych 5 dni (prve 2 dni si stiahol menej, takze si to nepresvihol uz v piaty den) lenze pravdepodobne si mal treti den stiahnute dajme tomu 2GB, preto na osmy den sa ti to o tie 2GB zase posunulo (pocitame vzdy len 5 dni dozadu, teda zajtra sa zas vyluci dalsi den) cize si tych 2GB mohol dnes zase natahat, lenze zase si dosiahol limit 25GB/5dni takze pockas do zajtra a tam zase ziskas priestor co si natahal v sobotu.
uf, dufam ze som to jasne napisal, ked ne pytaj sa, vysvetlim inak
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Lojza
- Začátečník

- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ked sa prihlasis, mas tam riadok na vybratie suboru na upload a hned prinom je tlacitko Logs (sory, zle som prvy raz napisal)Lojza píše:aha, díky moc, už to chápu. Akorát jen nemůžu najít to tlačítko LOG.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy