S Evropskou se pripojis jen na evropske servery a s americkou na americke.#petja# píše:no uz som stahol wow a akurat instalujem .. ale este jedna otazka ..ako sa da rozoznat europska verzia od americkej?
Rozdeleno je to nejspise kvuli odezvam.
Moderátor: Baneshee

S Evropskou se pripojis jen na evropske servery a s americkou na americke.#petja# píše:no uz som stahol wow a akurat instalujem .. ale este jedna otazka ..ako sa da rozoznat europska verzia od americkej?

Na to zapomenKl3p_co. píše:no v podstate su 3-enGB(europska),enUS(americka),enD(nemecka,tusim) a azijska...aj ked stiahnes zlu,tak najnovsi patch by ti ju mal prehodit,ak nie,tak stiahni inu
najlepsie to vyriesis tak ze si od niekoho pozicias original....

jj,milujem situaciu ked sa ide na bossa a zrazu -nastrocny mt povie-sry prisiel otec musim ist......LOVIT píše: samo sebou ze to prinasi + i - o mentalite nekterych deti no uvidis sam

Nj,ja viem alici su taki ti dobri,ale maju nanic racial abilitky,zacial co napr. taki undeadi-immune to fear and charm,cannibalize,shadow resist....Humani nemaju nic z toho...shadow píše:Alliance, Paladin.
Nikdy bych nemohl být Orc

rozhodně drakthul... Větši cz/sk komunitu neseženeš. Je pravda, to co tady někdo psal, že tam hraje dost dětí a občas je to s nima o nervy, ale jakmile se dostaneš na vyšší lvl, tak budeš potkávat zkušenější hráče, se kterýma se už dá existovat... Já už si tam taky zvykl a vypadá to, že tam i zůstanu...#petja# píše:tak uz som to rozbehol ..llen este musi stiahnut wow-2.1.0-enGb-patch aa neviete poradit neake oficialne servery kde je neaka komunita ceskych alebo slovenskych hracov?

Mně má volba vyhovuje. Ve všech RPG volím prakticky vždy lidi jako hlavní (iedinou) postavu. Ve WoW vystupuji jako "Sombra".Kl3p_co. píše:Nj,ja viem alici su taki ti dobri,ale maju nanic racial abilitky,zacial co napr. taki undeadi-immune to fear and charm,cannibalize,shadow resist....Humani nemaju nic z toho...shadow píše:Alliance, Paladin.
Nikdy bych nemohl být Orc
Ale beztak,ako sa vola tvoj char??

no co vím, tak visa electron by je mít povolené měla ne? mimochodem jak je teda povolím? taky přes servis24? Nevím o tom, že by to tam někde bylo...PzKpfw VI Tiger píše:Nevim jestli limit, ale ty musis povolit platby pres internet vubec. Ono to pise blbe cislo, ale to bude ten problem. Mi to delalo taky.