-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

#petja# píše:no uz som stahol wow a akurat instalujem .. ale este jedna otazka ..ako sa da rozoznat europska verzia od americkej?
S Evropskou se pripojis jen na evropske servery a s americkou na americke.
Rozdeleno je to nejspise kvuli odezvam.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Kl3p_co. píše:no v podstate su 3-enGB(europska),enUS(americka),enD(nemecka,tusim :D) a azijska...aj ked stiahnes zlu,tak najnovsi patch by ti ju mal prehodit,ak nie,tak stiahni inu :D
najlepsie to vyriesis tak ze si od niekoho pozicias original....
Na to zapomen :)) Patche ti nic neprohodi. Proc si myslis ze na kazdyho klienta vyadava blizzard spesl patch? Klienti jsou : enUS (Amerika+Australie), enGB (Evropa), frFR (Evropa) a deDE (Evropa). Pak je asi nejakej asijskej, ale ruku na srdce, slyseli jste nekdy nekdo neco o asijskym WoW??? Jakoze o evropskym normalne kdyz tam hrajem, u USA taky jakz takz ale o Asii za 2 roky hrani vim jednu vec : hraje se to tam. A to je vsecko :). Patche na strankach typu fileplanet.com pro ne videt nejsou, uspechy (jako treba ted Nihilum sundali Ilidana) taky ne. Takze nic nevim.

Rozdil mezi klientama US a GB je ten ze maji napsanej jinej login server v jednom souboru (C:\WoW\worldlist nebo tak nejak se to jmenuje ten soubor). A taky v tom ze na EU klienty vychazi tradicne vic patchu nez na US :). Coz je dano jazykovou variaci klienta.

Pokud jde o vykon vs. posledni patch tak nevim, mne to hrne furt stejne...

Jinak WoW samozrejme v okne a na druhym monitoru ICQ, IRC a prohlizec na net :).
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
#petja#
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od #petja# »

tak uz som to rozbehol ..llen este musi stiahnut wow-2.1.0-enGb-patch a 8-) a neviete poradit neake oficialne servery kde je neaka komunita ceskych alebo slovenskych hracov?
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Thuderhorn (PvE) na Hordacke strane, gilda Chrocht (500+ clenu), nekolik mensich gild.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

na pve bych nesel je to takove o nicem, na pvp je to vice zajimave a o hubu a obcas taky pekne nasiraci, urcite PVP server, muzes jit na Drak Thul, neoficialne jmenovany Czech thul asi nejvetsi ceska komunita, par cz asi zustalo i na Shadow Moonu, samo sebou ze to prinasi + i - o mentalite nekterych deti no uvidis sam :)
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

LOVIT píše: samo sebou ze to prinasi + i - o mentalite nekterych deti no uvidis sam :)
jj,milujem situaciu ked sa ide na bossa a zrazu -nastrocny mt povie-sry prisiel otec musim ist......
Ale inak tam hraje vacsina ludi co si vie cas usporiadat(ako napr. ja :D ),takze np.(osobne ti radim-chod na thunderhorn do chrochtu-tam beru od levelu 10 a kazdeho,teda aspon brali ked somtam bol,a vedia toho dost vela o wow)
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak to také zkouším. Trial. Rozjel jsem to v Nordrassilu, který mi hra sama doporučila.

PvP nechci, chci klidnou hru :). Tedy PvE.

Nehce se někdo přidat? Už jsem 3x stihl hledat svoje pozůstatky :).
show must go on..
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

frakcia?
which he runs screaming
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Alliance, Paladin.

Nikdy bych nemohl být Orc :roll:
show must go on..
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

shadow píše:Alliance, Paladin.

Nj,ja viem alici su taki ti dobri,ale maju nanic racial abilitky,zacial co napr. taki undeadi-immune to fear and charm,cannibalize,shadow resist....Humani nemaju nic z toho...
Ale beztak,ako sa vola tvoj char??
which he runs screaming
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

#petja# píše:tak uz som to rozbehol ..llen este musi stiahnut wow-2.1.0-enGb-patch a 8-) a neviete poradit neake oficialne servery kde je neaka komunita ceskych alebo slovenskych hracov?
rozhodně drakthul... Větši cz/sk komunitu neseženeš. Je pravda, to co tady někdo psal, že tam hraje dost dětí a občas je to s nima o nervy, ale jakmile se dostaneš na vyšší lvl, tak budeš potkávat zkušenější hráče, se kterýma se už dá existovat... Já už si tam taky zvykl a vypadá to, že tam i zůstanu...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Kl3p_co. píše:
shadow píše:Alliance, Paladin.

Nj,ja viem alici su taki ti dobri,ale maju nanic racial abilitky,zacial co napr. taki undeadi-immune to fear and charm,cannibalize,shadow resist....Humani nemaju nic z toho...
Ale beztak,ako sa vola tvoj char??
Mně má volba vyhovuje. Ve všech RPG volím prakticky vždy lidi jako hlavní (iedinou) postavu. Ve WoW vystupuji jako "Sombra".
show must go on..
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

radim Aszune pac je tam jen jedna CZ/SK guilda o cca 20online lidech :) a je to naprosta pohoda. Ja bych se samejma cechama na jednom serveru hrat nemohl :) rad si pokecam s cizincema, sice jsou nektery taky divny ale rekl bych, ze lepsi nez nafoukana ceska komunita. Cesi jsou v pohode, ale maji jednu vlastnost kterou primo nesnasim a tou je zavist a je uplne jedno jestli v realu nebo ve hre..proste takovy jsme a verim, ze v poctu nekolika tisic lidi to musi bejt fakt narez :)
Kazdej CZ/SK je na Aszune (PvE) vitan a NOC ho prijme hned. O rady, pomoc a vsechny ty blbosti do zacatku neni nouze, je tam spousta altu a defatko furt nekdo zacina neco novyho :) Jinak hrajem za Hordu pac alici jsou takovy pritepleny, muhehe :twisted:
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Kazdopadne to chce od zacatku si zjistit, kde je nejaka gilda nebo skupina gild seriozne venujici se raidovani. Bez toho se vyssi instance chodit nedaji a neuvidis tak nejdulezitejsi cast herniho contentu. Dny ctyriceticlennych raidu jsou pryc ale stale je mym nejsilnejsim zazitkem slozeni Nefariana a urcite si ho i vic vazim nez dosazeni svych 100000+ honorable kills :) Stale tu jsou ale 25man instance, ktere vyzaduji organizovanou stalou partu.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tak lidi mám stejný problém, jako už tady někdo psal. Když to chci zaplatit, tak mi to u toho trojčíslí vzadu píše Verify number is invalid. Mám Visu electron on české spořitelny... Tak by mě zajímalo, jak to dotyčný vyřešil, protože jsem se jich tam ptal a oni mi řekli, že by to mělo jít úplně normálně, že oni to vidí jako normální výběr z bankomatu.... Taky jsem se dozvěděl, že by měl být nastavený nějaký limit, pro internetové platby. Píšou to přímo na stránkách české spořitelny, ale samozřejmě, když si tam chci něco udělat, tak oni tam musí zrovna dělat nějaké úpravy....
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Nevim jestli limit, ale ty musis povolit platby pres internet vubec. Ono to pise blbe cislo, ale to bude ten problem. Mi to delalo taky.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

PzKpfw VI Tiger píše:Nevim jestli limit, ale ty musis povolit platby pres internet vubec. Ono to pise blbe cislo, ale to bude ten problem. Mi to delalo taky.
no co vím, tak visa electron by je mít povolené měla ne? mimochodem jak je teda povolím? taky přes servis24? Nevím o tom, že by to tam někde bylo...

PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Po nas chteli v KB takovej papir vyplnit tusim. A trvalo to tri dny :evil:
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

hm... to jsou fakt magoři tam... To by mě zajímalo, podle čeho tam ty zaměstnance vybíraj, když mi přímo řekl, že to normálně půjde a nikde o žádném povolování něčeho nemluvil a to jsem se ho na to přímo ptal....
Takže tam zítra budu muset jak dement jít znova, fakt bezva...

PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Mi taky pokaždé řekli něco jinýho. Trvalo mi to skoro 14 dní, než sem to vyzkoumal. :evil:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“