Problémy s hardiskem.......asi nevím poradte
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- RUSTY
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problémy s hardiskem.......asi nevím poradte
Dobrý den chtěl bych se zeptat mám takový problém když zapnu pc tak se celkem nic nedeje ,ale pokud spustím nejákou aplikaci hru nebo tak ,ale třeba nekdy i film tak po chvylce my zmrzne pc nebo se restartuje a chtel bych vedet jestly je třeba špatný hardisk nebo co to je ale upozornuji formátoval jsem už mnohokrát ale chyba se furt vrací
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémy s hardiskem.......asi nevím poradte
Napis sestavu! TOhle muže byt spiše zdrojem nebo vadnou RAM a vlastně čímkoliv ale prvni ten zdroj...RUSTY píše:Dobrý den chtěl bych se zeptat mám takový problém když zapnu pc tak se celkem nic nedeje ,ale pokud spustím nejákou aplikaci hru nebo tak ,ale třeba nekdy i film tak po chvylce my zmrzne pc nebo se restartuje a chtel bych vedet jestly je třeba špatný hardisk nebo co to je ale upozornuji formátoval jsem už mnohokrát ale chyba se furt vrací
- RUSTY
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- RUSTY
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- RUSTY
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jak říkam muže to byt čímkoliv, ale zkus ten zdroj, jen to prepicháš ty konektory.....asi jel na plnej vykon a už má dost, typicke chovaní levnych zdrojů ale zkus memtes, prime95....RUSTY píše:jo ale ono my to jelo už dlouho v pohodě s tímhle osazením to až tedka nedávno a touhle sestavu mám už od prázdnin a nikdy sem tyhle problemy neměl je to možný aby se časem ten zdroj něják pokazil
- RUSTY
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Nagant
- Mírně pokročilý

-
No, tak to bohužel je, buď do toho investuješ svůj čas a peníze za díl(y), kterým(i) to být nemusí, nebo to musíš odnést do servisu (a následně zaplatit práci technika).
Od toho zdroje se obvykle začíná (po tom, co proklepneš diagnostickými programy a burn testy komponenty PC, a nic nenajdeš), často bývá po výměně zdroje problém vyřešen.
Ale být to tím samozřejmě nemusí, může to být závada jakékoliv komponenty, to Ti takto na dálku samozřejmě nikdo neřekne.
Od toho zdroje se obvykle začíná (po tom, co proklepneš diagnostickými programy a burn testy komponenty PC, a nic nenajdeš), často bývá po výměně zdroje problém vyřešen.
Ale být to tím samozřejmě nemusí, může to být závada jakékoliv komponenty, to Ti takto na dálku samozřejmě nikdo neřekne.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- RUSTY
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Program na otestovani pameti - MEMTEST
Vypalis jako boot CD a pri startu pc z neho nechas nastartovat.. Dal uz jede automaticky..
Test procesoru: PRIME95
Graficke testy: 3Dmark's
Pri testovani kontroluj teploty, hlavne procesoru a graficke karty, ten problem muz byz prave v tom..
Pokud je neco vadneho, muze byt vadna pamet, vadna deska, taky jiz zmineny zdroj.. Nez to ale zacnes postupne zjistovat, opravdu se nejdriv ujistit jestli se jen neco neprehriva, mozna je to prave jen tento banalni problem a zadna komponenta v pc neni vadna..
Vypalis jako boot CD a pri startu pc z neho nechas nastartovat.. Dal uz jede automaticky..
Test procesoru: PRIME95
Graficke testy: 3Dmark's
Pri testovani kontroluj teploty, hlavne procesoru a graficke karty, ten problem muz byz prave v tom..
Pokud je neco vadneho, muze byt vadna pamet, vadna deska, taky jiz zmineny zdroj.. Nez to ale zacnes postupne zjistovat, opravdu se nejdriv ujistit jestli se jen neco neprehriva, mozna je to prave jen tento banalni problem a zadna komponenta v pc neni vadna..
- BBS
- Začátečník

dobrý den mněl bych prozbu potřebuju poradit přenes jsem hardisk ke kamoši bydlí 100 m ode mně a najednou se u něj ukozalo že hardisk ktery ma 80gb tak ma najednou 34,8gb nebo podobný číslo skoušeli jsme ho i
f-diskovat a nic i v dosu ukazuje 34,8gb a v biosu taky předem díka omlouvam se za hrubky v textu .

f-diskovat a nic i v dosu ukazuje 34,8gb a v biosu taky předem díka omlouvam se za hrubky v textu .
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
- viky58
- Černá karta

-
- dark_stuff
- Začátečník

Co má za OS? Třeba WinXP SP1 nepodporují větší hardy...BBS píše:dobrý den mněl bych prozbu potřebuju poradit přenes jsem hardisk ke kamoši bydlí 100 m ode mně a najednou se u něj ukozalo že hardisk ktery ma 80gb tak ma najednou 34,8gb nebo podobný číslo skoušeli jsme ho i
f-diskovat a nic i v dosu ukazuje 34,8gb a v biosu taky předem díka omlouvam se za hrubky v textu .![]()
![]()
![]()
// nebo nemáš nějak přehozenej jumper na tom disku?
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
Černá karta je rasistická!
Černá karta je rasistická!
- P_V
- Začátečník

-
- BBS
- Začátečník

- BBS
- Začátečník

dobrý den potřeboval bych moc poradit třeba hraju neb praciju jsem na netu to je jedno a začne my harddisk jakoby skřípat nebo vrčet a nespravý se to ani resetem musim ho vypnou a to slišim jak to se dotačí to skřípaní nevíte někdo co to je třeba vyčistit od prachu nebo co děkuju?
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC