mobile p4 do notebooku
- Samueli686
- Nováček

-
mobile p4 do notebooku
Dobry den, chcel by som sa spytat, ci je mozne do chipsetu intel mobile 910GML, ktory mam v notebooku narvat procesor p4-M pre notebook (momentalne mam celeron M 1,5GHz) a chcel by som ho kvoli absencii speedstep vymenit. Pentium M totiz do tohto lacneho chipsetu, zevraj nejde. Vdaka za odpovede.
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Samueli686
- Nováček

-
re
ok, vdaka a neviete mi nahodou poradit, kde by som mohol zohnat intel celeron M 383 ULV, nizkonapatovy cpu 1GHz, hladal som na ebay a tak a nic
- Samueli686
- Nováček

-
bateria
Chcel by som sa spytat este jednu vec. Chipset mobile 910GML, podporuje nieco take ako dat bateriu namiesto cdrom? Alebo by som bol rad, keby ste mi poradili ako nejakym sposobom zvysit vykon na bateriu, ale tym, ze ako tam naprtat 2 baterku, alebo vacsiu baterku alebo ci sa da urobit nejake externa bateria apod.... Diky moc.
- vindy
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: bateria
zozen si dva 12V olovene akumulatory aspon 4AH a k tomu stabilizator napatia na vstup notebooku (podla znacky, ale mohlo by to byt 14,4-18V )Samueli686 píše:Chcel by som sa spytat este jednu vec. Chipset mobile 910GML, podporuje nieco take ako dat bateriu namiesto cdrom? Alebo by som bol rad, keby ste mi poradili ako nejakym sposobom zvysit vykon na bateriu, ale tym, ze ako tam naprtat 2 baterku, alebo vacsiu baterku alebo ci sa da urobit nejake externa bateria apod.... Diky moc.