mobile p4 do notebooku

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
Samueli686
Nováček
Nováček

mobile p4 do notebooku

Příspěvek od Samueli686 »

Dobry den, chcel by som sa spytat, ci je mozne do chipsetu intel mobile 910GML, ktory mam v notebooku narvat procesor p4-M pre notebook (momentalne mam celeron M 1,5GHz) a chcel by som ho kvoli absencii speedstep vymenit. Pentium M totiz do tohto lacneho chipsetu, zevraj nejde. Vdaka za odpovede.
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Ne. Nic jinýho než "Intel® Celeron® M Processor" tam nedáš
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Samueli686
Nováček
Nováček

re

ok, vdaka a neviete mi nahodou poradit, kde by som mohol zohnat intel celeron M 383 ULV, nizkonapatovy cpu 1GHz, hladal som na ebay a tak a nic
Samueli686
Nováček
Nováček

bateria

Chcel by som sa spytat este jednu vec. Chipset mobile 910GML, podporuje nieco take ako dat bateriu namiesto cdrom? Alebo by som bol rad, keby ste mi poradili ako nejakym sposobom zvysit vykon na bateriu, ale tym, ze ako tam naprtat 2 baterku, alebo vacsiu baterku alebo ci sa da urobit nejake externa bateria apod.... Diky moc.
vindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: bateria

Příspěvek od vindy »

Samueli686 píše:Chcel by som sa spytat este jednu vec. Chipset mobile 910GML, podporuje nieco take ako dat bateriu namiesto cdrom? Alebo by som bol rad, keby ste mi poradili ako nejakym sposobom zvysit vykon na bateriu, ale tym, ze ako tam naprtat 2 baterku, alebo vacsiu baterku alebo ci sa da urobit nejake externa bateria apod.... Diky moc.
zozen si dva 12V olovene akumulatory aspon 4AH a k tomu stabilizator napatia na vstup notebooku (podla znacky, ale mohlo by to byt 14,4-18V )
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“