Zkušenosti s VBI Asmobile S96S
Moderátor: Don
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- harleymaster
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zpět bych se k XP nevracel, vše funguje jak má, zatím jsem nenarazil na žádný problém a naopak na spousty věcí, co mi práci ulehčí a hlavně zrychlí...a ty co si tvrdí, že Visty nechtějí, ať si klidně běží na 3.11george.wayne píše:No a jak si spokojeny s Windows Vista? Ja dost vaham jestli koupit ci ne...jako ohlasy ze sou to okna vytvorena proti uzivateli se to na netu jen hemzi...
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK...
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
64bit CZ, problémy s ovladači nejsou ani v nejmenším, psal jsem to mimochodem zde.
//kam ten příspěvek na který odpovídám zmizel?
//odpovídám rychleji, než je položen dotaz...
Naposledy upravil(a) Nidzo dne čtv 14. čer 2007, 13:30, celkem upraveno 1 x.
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
A jeste otazecku, ty mas 64bit Visty nebo 32bit? Ten core2duo by mel byt 64, ale zajima me jestli pak nebudou problemy s ovladaci pro ostatni veci...Nidzo píše:Zpět bych se k XP nevracel, vše funguje jak má, zatím jsem nenarazil na žádný problém a naopak na spousty věcí, co mi práci ulehčí a hlavně zrychlí...a ty co si tvrdí, že Visty nechtějí, ať si klidně běží na 3.11
Jo a jinak ten problem s instalaci XP jak jsem tady popisoval, tak to bylo kvuli SATA disku. Popisuje to presne forum tady na tuning.cz "jak nainstalovat windows XP na SATA disk?"
- japko33
- Začátečník
-
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- japko33
- Začátečník
-
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
No ono to ale nezavisi na tom prodejci...to zavisi na VBI jak rychle to sestavej a dorucej tomu prodejci co sis vybral. Ten uz ti pak jen zavola, cili problem je s VBI. Ovsem volal sem si tam a uz vim kde je problem. Mel sem k tomu ten 120GB SATA II disk...a rikal mi ze je to nejaka zhava novinka, ze je to asi 10 dni v CR teprv. Takze kamos hajzl mel stesti a asi vybral posledni. A ted cekaj na dodavku dalsich. A ty prej budou az ve stredu. Takze bud cekat, nebo mi nabid ten 160BG SATAII s NCQ a G Force...za priplatek 1000 a bude v pondeli. No, tak sem to vzal no:) Takze v pondeli to bude 10 dni od objednani, no ale aspon lepsi nez ve stredu a este ke vsemu nejlepsi disk na trhu...(i kdyz bych dal prednost nejlepsimu procaku nebo grafarne, ale budiz:D )
- soso
- Nováček
Hi pani mne ten book prisiel 12.6 a dodnes som nenasiel funkcny ovladac ku grafike pod XP...teda tie co su na cd s ovladacmi sa nenainstaluju korektne a ine na nete neviem najst,ak mate niekto link poprosim..thx
k tym diskom a nastaveniu v biose:pre XP treba prepnut z AHCI na IDE,inac vam disk nenajde,al. to pada pri instalacii...vista nema problem...
dalsi problem:vista ultimate my pada do bsod a ja neviem ani za boha preco...vsetky ovladace sa instalovali korektne a system sa tvari ze fici...zacalo to ked som nainstaloval virtualku s Alkoholom 120,moze byt konfliktny?
ad hlucnost:mam este dell inspiron,ten sice ma len 1400 a2300 ale ked porovnam vykon a ticho ASmobile sa nechyta,proste disk robi kraval,takisto ventilatori...ake mate teploty?ja CPU 55-59,GPU 75,HDD 48....
k tym diskom a nastaveniu v biose:pre XP treba prepnut z AHCI na IDE,inac vam disk nenajde,al. to pada pri instalacii...vista nema problem...
dalsi problem:vista ultimate my pada do bsod a ja neviem ani za boha preco...vsetky ovladace sa instalovali korektne a system sa tvari ze fici...zacalo to ked som nainstaloval virtualku s Alkoholom 120,moze byt konfliktny?
ad hlucnost:mam este dell inspiron,ten sice ma len 1400 a2300 ale ked porovnam vykon a ticho ASmobile sa nechyta,proste disk robi kraval,takisto ventilatori...ake mate teploty?ja CPU 55-59,GPU 75,HDD 48....
No pesos no Juanitas
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ovladace pro grafickou kartu pro XP mas 1. na CD, ktery ti k tomu dali ale jestli jsi mel problem s tim automatickym instalatorem co tam je, tak to zkus klasicky pres pridat hardware a ty ovladace si to z toho CD samo natahne. a za druhe je najdes tady: http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHI ... WHQL.shtml
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele ty si snad prvni clovek co si na nic ve vistach nestezuje...nejsi ty nahodou placenej microsoftem jako zivouci reklama?Nidzo píše:64bit CZ, problémy s ovladači nejsou ani v nejmenším, psal jsem to mimochodem zde.
- soso
- Nováček
- Nidzo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No mohli by mi něco teda za to dát...george.wayne píše:Hele ty si snad prvni clovek co si na nic ve vistach nestezuje...nejsi ty nahodou placenej microsoftem jako zivouci reklama?
Každopádně u Vist si nemám vážně na co si stěžovat...jinak trošku mě na NB zklamala kvalita reprodukce, integrované repráky stojí za starou bačkoru, ale tak kdo by čekal víc (i když můj minulý NB měl kvalitu vyloženě dobrou, především díky integrovanému subu).
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- soso
- Nováček
tak ten ovladac pod XP ide thx uzaj mazem vistu,potrebujem robit v catii...
a este dalsie ovladace su tu(zdroj z sk..):
http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... me=Windows*
No pesos no Juanitas
- Alo
- Nováček
-
- george.wayne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele tobe to nedelalo tu chybu jak po instalaci driveru najednou ztmavla obrazovka, po nejaky dobe se ozvalo pipnuti a nasledne se to restartovalo?soso píše:tak ten ovladac pod XP ide thx uzaj mazem vistu,potrebujem robit v catii...
Ja tam nainstaloval nejaky neorig. XP se servis packem 2, vsechny ovladace z CD co k tomu bylo v pohode a u grafiky vzdycky v pulce instalace zablikala obrazovka, pak zcernala, po chvili takovy osklivy hlasity pipnuti a restart...a po nabootovani systemu hlaska ze system byl obnoven po zavazne chybe...
Tak nic uz vsechno chodi:) Este to chce poladit ale to hlavni jde:)
Moh bys mi rict co mas za konfiguraci popr. okna ze ti to nedelalo problemy?
- soso
- Nováček
win je xp+sp2 oem z aprila 04...konfiguraciu myslim ze ten standard S96S=7100,2x1GB Kingston,8600M GS,100/7200,....jo akurat ten infineon ci co to tam je sa hlasi ako nefunkcni....george.wayne píše:Moh bys mi rict co mas za konfiguraci popr. okna ze ti to nedelalo problemy?
k tej instalacii:prebiehalo to tak ako pises akurat sa mi neobjavila ta hlaska o zavaznej chybe...
btw.ten hw od infineonu mi nesiel ani pod vistou,ma to byt nejaka ochrana ci co,nejaky zamok,funguje niekomu?
No pesos no Juanitas