Zkušenosti s VBI Asmobile S96S

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od george.wayne »

No a jak si spokojeny s Windows Vista? Ja dost vaham jestli koupit ci ne...jako ohlasy ze sou to okna vytvorena proti uzivateli se to na netu jen hemzi...
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harleymaster »

Jako je to na kazdym,ale ja bych uz nic jinyho nez visty nechtel,jinak mam taky objednano,nekdy pristi tyden by mel dorazit
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

george.wayne píše:No a jak si spokojeny s Windows Vista? Ja dost vaham jestli koupit ci ne...jako ohlasy ze sou to okna vytvorena proti uzivateli se to na netu jen hemzi...
Zpět bych se k XP nevracel, vše funguje jak má, zatím jsem nenarazil na žádný problém a naopak na spousty věcí, co mi práci ulehčí a hlavně zrychlí...a ty co si tvrdí, že Visty nechtějí, ať si klidně běží na 3.11 :roll:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

64bit CZ, problémy s ovladači nejsou ani v nejmenším, psal jsem to mimochodem zde. :roll:

//kam ten příspěvek na který odpovídám zmizel? :lol:

//odpovídám rychleji, než je položen dotaz... :razz:
Naposledy upravil(a) Nidzo dne čtv 14. čer 2007, 13:30, celkem upraveno 1 x.
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nidzo píše:Zpět bych se k XP nevracel, vše funguje jak má, zatím jsem nenarazil na žádný problém a naopak na spousty věcí, co mi práci ulehčí a hlavně zrychlí...a ty co si tvrdí, že Visty nechtějí, ať si klidně běží na 3.11 :roll:
A jeste otazecku, ty mas 64bit Visty nebo 32bit? Ten core2duo by mel byt 64, ale zajima me jestli pak nebudou problemy s ovladaci pro ostatni veci...
Jo a jinak ten problem s instalaci XP jak jsem tady popisoval, tak to bylo kvuli SATA disku. Popisuje to presne forum tady na tuning.cz "jak nainstalovat windows XP na SATA disk?"
japko33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od japko33 »

Tak včera jsem taky objednal... šaši šla o 1000.- navrch což není good ale nedá se nic dělat, během příštího týdne bude doma takže taky písnu jak tto vidím já... :wink:
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak a uz mi dochazi trpelivost. Obednaval jsem to uz minuly patek. Stejne se mnou to objednaval i kamos a ma to od UTERY doma! A ja porad cekam. Dokonce to vypada ze to nebude ani dneska! Hlavne ze na VBI.cz maj napsano expedice k zakaznikovi do 4 dnu! OMG
japko33
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od japko33 »

já to obědnávál přes toho co ho doporucil Nidzo dokonce jsme to resili az kolem jedenacte hodiny vecer a bez problemu :) rikal ze dojde asi do pulky pristiho tydne.. tak su zvedavej.. jinak jak uz Nidzo rikal asi trosku zavisi na tom z jakou osobou komunikujes:)
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No ono to ale nezavisi na tom prodejci...to zavisi na VBI jak rychle to sestavej a dorucej tomu prodejci co sis vybral. Ten uz ti pak jen zavola, cili problem je s VBI. Ovsem volal sem si tam a uz vim kde je problem. Mel sem k tomu ten 120GB SATA II disk...a rikal mi ze je to nejaka zhava novinka, ze je to asi 10 dni v CR teprv. Takze kamos hajzl mel stesti a asi vybral posledni. A ted cekaj na dodavku dalsich. A ty prej budou az ve stredu. Takze bud cekat, nebo mi nabid ten 160BG SATAII s NCQ a G Force...za priplatek 1000 a bude v pondeli. No, tak sem to vzal no:) Takze v pondeli to bude 10 dni od objednani, no ale aspon lepsi nez ve stredu a este ke vsemu nejlepsi disk na trhu...(i kdyz bych dal prednost nejlepsimu procaku nebo grafarne, ale budiz:D )
soso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soso »

Hi pani mne ten book prisiel 12.6 a dodnes som nenasiel funkcny ovladac ku grafike pod XP...teda tie co su na cd s ovladacmi sa nenainstaluju korektne a ine na nete neviem najst,ak mate niekto link poprosim..thx
k tym diskom a nastaveniu v biose:pre XP treba prepnut z AHCI na IDE,inac vam disk nenajde,al. to pada pri instalacii...vista nema problem...
dalsi problem:vista ultimate my pada do bsod a ja neviem ani za boha preco...vsetky ovladace sa instalovali korektne a system sa tvari ze fici...zacalo to ked som nainstaloval virtualku s Alkoholom 120,moze byt konfliktny?
ad hlucnost:mam este dell inspiron,ten sice ma len 1400 a2300 ale ked porovnam vykon a ticho ASmobile sa nechyta,proste disk robi kraval,takisto ventilatori...ake mate teploty?ja CPU 55-59,GPU 75,HDD 48....
No pesos no Juanitas
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak ovladace pro grafickou kartu pro XP mas 1. na CD, ktery ti k tomu dali ale jestli jsi mel problem s tim automatickym instalatorem co tam je, tak to zkus klasicky pres pridat hardware a ty ovladace si to z toho CD samo natahne. a za druhe je najdes tady: http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHI ... WHQL.shtml
SS_Rambo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od SS_Rambo »

Zkoušel už na nějněkdo nainstalovat Linux?
Od té doby co jsme si koupil ThikPada tak neznám jinou značku booku...
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nidzo píše:64bit CZ, problémy s ovladači nejsou ani v nejmenším, psal jsem to mimochodem zde. :roll:

//kam ten příspěvek na který odpovídám zmizel? :lol:

//odpovídám rychleji, než je položen dotaz... :razz:
Hele ty si snad prvni clovek co si na nic ve vistach nestezuje...nejsi ty nahodou placenej microsoftem jako zivouci reklama? :-D
soso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soso »

2george.wayne:dik skusim poobede dam vediet...
ja som skusal vsetky moznosti,aj to co pises,aj safe mode a neviem co vsetko a nijako sa mi ten driver nenainstaloval...mozno vadne dvd..
k linuxom su driveri,funkcne,ale neskusal som...
No pesos no Juanitas
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

george.wayne píše:Hele ty si snad prvni clovek co si na nic ve vistach nestezuje...nejsi ty nahodou placenej microsoftem jako zivouci reklama? :-D
No mohli by mi něco teda za to dát... :roll:
Každopádně u Vist si nemám vážně na co si stěžovat...jinak trošku mě na NB zklamala kvalita reprodukce, integrované repráky stojí za starou bačkoru, ale tak kdo by čekal víc (i když můj minulý NB měl kvalitu vyloženě dobrou, především díky integrovanému subu). :wink:
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak...na notebook od VBI cekam uz desaty den a zatim se mi nikdo neobtezoval nic sdelit proc to trva tak dlouho, tomu rikam fakt SERvis

//edit

Takze to vypada ze dnes to taky nebude a to mi jeste pan z VBI jasne rekl ze kuryr s tim rano vyjel!!!
soso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soso »

tak ten ovladac pod XP ide :-D thx uzaj mazem vistu,potrebujem robit v catii...
a este dalsie ovladace su tu(zdroj z sk..):
http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... me=Windows*
No pesos no Juanitas
Alo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alo »

george.wayne píše:Takze to vypada ze dnes to taky nebude a to mi jeste pan z VBI jasne rekl ze kuryr s tim rano vyjel!!!
mě řekl, že to v pondělí pošle a v úterý to bude, takže nejspíš zítra :) no jo kdyby sis tam nedával novinky :D
george.wayne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

soso píše:tak ten ovladac pod XP ide :-D thx uzaj mazem vistu,potrebujem robit v catii...
a este dalsie ovladace su tu(zdroj z sk..):
http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... me=Windows*
Hele tobe to nedelalo tu chybu jak po instalaci driveru najednou ztmavla obrazovka, po nejaky dobe se ozvalo pipnuti a nasledne se to restartovalo?
Ja tam nainstaloval nejaky neorig. XP se servis packem 2, vsechny ovladace z CD co k tomu bylo v pohode a u grafiky vzdycky v pulce instalace zablikala obrazovka, pak zcernala, po chvili takovy osklivy hlasity pipnuti a restart...a po nabootovani systemu hlaska ze system byl obnoven po zavazne chybe...

Tak nic uz vsechno chodi:) Este to chce poladit ale to hlavni jde:)
Moh bys mi rict co mas za konfiguraci popr. okna ze ti to nedelalo problemy?
soso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soso »

george.wayne píše:Moh bys mi rict co mas za konfiguraci popr. okna ze ti to nedelalo problemy?
win je xp+sp2 oem z aprila 04...konfiguraciu myslim ze ten standard S96S=7100,2x1GB Kingston,8600M GS,100/7200,....jo akurat ten infineon ci co to tam je sa hlasi ako nefunkcni....
k tej instalacii:prebiehalo to tak ako pises akurat sa mi neobjavila ta hlaska o zavaznej chybe...
btw.ten hw od infineonu mi nesiel ani pod vistou,ma to byt nejaka ochrana ci co,nejaky zamok,funguje niekomu?
No pesos no Juanitas
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“