Pochybujem, pretoze v teste bol test bez AA a AF aspon v grafe bolo napisane iba rozlisenie a ty si udaval vyseledky pokial ma pamat neklame 4xAA/16xAFStratos píše:nj ale ted se moje cisla potvrdila coz musi NVIDIOTY kteri na me utocily slovne ze si ty cisla vymejslim musej pekne zatahnout ocas a soupat nohama
GF 8800GTX/GTS - recenze, porovnání výkonu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- MichiGen
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
taky mam o 20fps mene nez oni v tom STALKER a LOST vychazi uplne stejne i nastavenim i FPSMichiGen píše:Pochybujem, pretoze v teste bol test bez AA a AF aspon v grafe bolo napisane iba rozlisenie a ty si udaval vyseledky pokial ma pamat neklame 4xAA/16xAFStratos píše:nj ale ted se moje cisla potvrdila coz musi NVIDIOTY kteri na me utocily slovne ze si ty cisla vymejslim musej pekne zatahnout ocas a soupat nohama
EDIT OMYL MAJ ZAPLEJ AA+ANISO a to na max mrkni
http://www.legionhardware.com/pic.php?i ... KER_01.jpg
takze kurna ze daly o 20fps vic nez ja asi novy CAT 7,5 hned to skusim
- MichiGen
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ale zase maju dost vyrazne ubrane shadow quality , btw AA v nastaveniach hry nieje AA ale len blur. Skor by to chcelo vyskusat zapnut nejaky AA rezim v driveroch.Stratos píše:taky mam o 20fps mene nez oni v tom STALKER a LOST vychazi uplne stejne i nastavenim i FPS
EDIT OMYL MAJ ZAPLEJ AA+ANISO a to na max mrkni
http://www.legionhardware.com/pic.php?i ... KER_01.jpg
takze kurna ze daly o 20fps vic nez ja asi novy CAT 7,5 hned to skusim
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Xanderr
- Začátečník
Zdravim vsechny,mohl by mi prosim vas nekdo poradit.Mam problem ze moje Gigabyte 8800GTX nedosahuje takovych vykonu ve hrach,jake web. stranky ukazuji.Snimky mi nevyrovnane klesaji a zase se vraceji do normalu.Napr.Rainbow Six:Vegas mam 60fps a najednou z niceho nic mi to spadne na 30fps a to nejsem ani v zadne akci.Mnohokrat dekuji za jakekoli rady
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Xanderr
- Začátečník
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Bud v klidu. Jsme uplne zdrceni z toho, jak je najednou 2900XT dokonala, jak je nepremozitelna a jak si to dokonce v nekterych hrach dava uplne stejne, jako si to davala predtim.Stratos píše:...
Tak nam to hlavne prosimte porad necpi a vklidu s tim spamuj HD2900XT thread a zadny jiny!!
Od te doby, co uz nemas cervenou ze strachu pred tvyma fps nechodim do ATI sekce, tak mne prosimte ty tvoje cisilka este ke vsemu necpi sem do nVidia sekce.
- Xanderr
- Začátečník
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
lol kdyby si se podival nebyl sem to ja kdo sem napsal odkaz na ten test a jenom sem konstatoval ze lidi co me nazyvaly lharem za moje vysledky musely sklapnout protoze se potvrdilyKamikadze píše:Bud v klidu. Jsme uplne zdrceni z toho, jak je najednou 2900XT dokonala, jak je nepremozitelna a jak si to dokonce v nekterych hrach dava uplne stejne, jako si to davala predtim.Stratos píše:...
Tak nam to hlavne prosimte porad necpi a vklidu s tim spamuj HD2900XT thread a zadny jiny!!
Od te doby, co uz nemas cervenou ze strachu pred tvyma fps nechodim do ATI sekce, tak mne prosimte ty tvoje cisilka este ke vsemu necpi sem do nVidia sekce.
- Xanderr
- Začátečník
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Xanderr
- Začátečník
- Red Devil
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: