Tak to se dost mýlíš, locků co mají 14-15k života a +dmg přes 1200 (samozřejmě full buffed) znám docela dostjames7 píše:Jestli má nekdo tolko hit points tak je to na ukor dmg tzv. huř se zabijí ale zas neda takovou dmgSkeeter píše:Podle me asi lock. Je opravdu zabava potkat v BG locka s 15k hp.....
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Vodnik
- Začátečník

-
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Butch
- Středně pokročilý

Me napadlo jit u locka do 51 levelu cestou destro+affi a pak respec na demonology kvuli Felguardovi...a ten build nechat az do 70 lvl, pak respec na 21/0/40
Resp vyplati se jako tank misto Voida? Dava podle me i solidni damage + tankuje. Ma taunt nebo neco podobnyho? Nikdy jsem za Locka nehral, tak ze vubec netusim.
Resp vyplati se jako tank misto Voida? Dava podle me i solidni damage + tankuje. Ma taunt nebo neco podobnyho? Nikdy jsem za Locka nehral, tak ze vubec netusim.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Vodnik
- Začátečník

-
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Padlo tady nekde slovo buffed? Skeeter nic takoveho nepsal ... "normalne" se do a v bg chodi "jen" se selfdebuffem btw Kolik locku znáš co si do bg nosí titanku a pokažde srmtí konzumují jídlo na stamku a somruje o buffy (po každe smrti) ? Kdybych se nahodou mýlil postni linka na armory .... nonbuff 14-15k hp a 1,2k spell dmg ..... c monVodnik píše:james7 píše: .... (samozřejmě full buffed)
- Vodnik
- Začátečník

-
- Skeeter
- Začátečník

ja sem teda alespon netvrdil, ze bez buffu....je ale neco jinyho jit vybuffovanej nejakej raid nez bg ! neberu to, ze ma nekdo na sobe x flasek, x ruznejch buffu od dalsich hracu atp...ja si v BG hazim jen ty buffy co mam ja pac zivotnost v bg neni nejak vysoka...Je uplne jedno jestli ma 15k hp s nima nebo bez, dulezity je, ze je ma !! 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Magicie
- Začátečník

---> zájemci o poněkud rychlejší zábavu bez nudného expení postavy, momentálně prodávám svůj acc:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 12#7310712
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 12#7310712
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Lidi mám dotaz... Dá se nějak změnit ta kontrolní otázka, kterou používám, když zapomenu heslo? Nějak jsem zapomněl co jsem tam přesně napsal a nechci přijít o účet, kdyby mi někdo zjistil heslo
... Nebo třeba jestli se to nějak nedá poslat na mail.... Dík
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam na vas fajn prosbu na jakym realmu je trosku vetsi fungujici ceska guilda ale jen brain pls chci si prehodit postavu na jinej realm z burning blade a vubec ted newim a na DT me nikdo nedostane predem dik 
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslím že v tomto případě si budeš muset zavolat na tu jejich slavnou hotline, tak bys měl ovládat angličtinu nebo francouzštinuhypnotic666 píše:Lidi mám dotaz... Dá se nějak změnit ta kontrolní otázka, kterou používám, když zapomenu heslo? Nějak jsem zapomněl co jsem tam přesně napsal a nechci přijít o účet, kdyby mi někdo zjistil heslo... Nebo třeba jestli se to nějak nedá poslat na mail.... Dík
- Mr.Mario
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zkuš to napsat na jejich forum (official) ale musíš ovládat EN nebo si stahni nejaky překladač 
URL FORUM :
http://forums.worldofwarcraft.com/
Nebo jestli znáš Blizzard Email zkuš to napsat jim do emailu
URL FORUM :
http://forums.worldofwarcraft.com/
Nebo jestli znáš Blizzard Email zkuš to napsat jim do emailu
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

aha, mno tak jim napíšu na fórum.. s angličtinou problém nebude...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- Skeeter
- Začátečník

pokud to je Horda tak Aszuneshanker píše:mam na vas fajn prosbu na jakym realmu je trosku vetsi fungujici ceska guilda ale jen brain pls chci si prehodit postavu na jinej realm z burning blade a vubec ted newim a na DT me nikdo nedostane predem dik
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj horda undead mage arcane/fire 64lvl...Skeeter píše:pokud to je Horda tak Aszuneshanker píše:mam na vas fajn prosbu na jakym realmu je trosku vetsi fungujici ceska guilda ale jen brain pls chci si prehodit postavu na jinej realm z burning blade a vubec ted newim a na DT me nikdo nedostane predem dik
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- Magicie
- Začátečník

- hypnotic666
- Mírně pokročilý

a já mám zkušenosti s tím druhým z uvedenených a tam jsem za hordu stihl potkat tak 90% čechů ... a někteří z nich měli i mozek, což je superMagicie píše:Chromaggus a Drak Thul. Mám zkušenosti s prvním z uvedených a je tam opravdu minimálně dobrá stovka čechů, které jsem stihl potkat za hordu.
- Skeeter
- Začátečník

no na Aszune je cechu cca 20-30 maximalne...Je tam jedna CZ/SK only guilda. Hodne lidi ma teda svoji main postavu v nektery mezinarodni guilde, ale na CSku (kanal) jsou vsichni
A maka potrebujem !!
tak sup sup.....
- Majzl
- Nováček

nejde logovat
Zdravicko
mate taky nekdo problem s logovanim do WoW? Od vcerejska me blbne pripojovani a pokud se pripojim tak se nelognu na hlavni server kde hraju a mam sve postavy na nektere ostatni servery se lognu. Na ofic foru se to uz den resi a stale zadna rozumna odpoved nebo vysvetleni od Blizardu:(( Jen by me tak zajimalo kolik z Vas ma podobny problem jako ja:))
mate taky nekdo problem s logovanim do WoW? Od vcerejska me blbne pripojovani a pokud se pripojim tak se nelognu na hlavni server kde hraju a mam sve postavy na nektere ostatni servery se lognu. Na ofic foru se to uz den resi a stale zadna rozumna odpoved nebo vysvetleni od Blizardu:(( Jen by me tak zajimalo kolik z Vas ma podobny problem jako ja:))
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Skeeter
- Začátečník