-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

james7 píše:
Skeeter píše:Podle me asi lock. Je opravdu zabava potkat v BG locka s 15k hp :) .....
Jestli má nekdo tolko hit points tak je to na ukor dmg tzv. huř se zabijí ale zas neda takovou dmg 8-)
Tak to se dost mýlíš, locků co mají 14-15k života a +dmg přes 1200 (samozřejmě full buffed) znám docela dost
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Me napadlo jit u locka do 51 levelu cestou destro+affi a pak respec na demonology kvuli Felguardovi...a ten build nechat az do 70 lvl, pak respec na 21/0/40

Resp vyplati se jako tank misto Voida? Dava podle me i solidni damage + tankuje. Ma taunt nebo neco podobnyho? Nikdy jsem za Locka nehral, tak ze vubec netusim.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Felguard je na levelování výbornej, rozhodně lepší než void, dá se s ním v pohodě odtankovat i 60lvl instance jako Stratholme. S affliction buildem zase utlučeš v pohodě elite potvory, co ti Felguarda zabijou na dvě rány. Každé má svoje
vss Vodnik DrC+ (kp)
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Vodnik píše:
james7 píše: .... (samozřejmě full buffed)
Padlo tady nekde slovo buffed? Skeeter nic takoveho nepsal ... "normalne" se do a v bg chodi "jen" se selfdebuffem btw Kolik locku znáš co si do bg nosí titanku a pokažde srmtí konzumují jídlo na stamku a somruje o buffy (po každe smrti) ? Kdybych se nahodou mýlil postni linka na armory .... nonbuff 14-15k hp a 1,2k spell dmg ..... c mon
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Locku co nosí titánku fakt moc neznám :-) A 15k HP bez buffů nedosáhne ani omylem, takže bych se obrátil spíš na původního pisatele a nechal si poslat profil člověka, co to takhle má
vss Vodnik DrC+ (kp)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

ja sem teda alespon netvrdil, ze bez buffu....je ale neco jinyho jit vybuffovanej nejakej raid nez bg ! neberu to, ze ma nekdo na sobe x flasek, x ruznejch buffu od dalsich hracu atp...ja si v BG hazim jen ty buffy co mam ja pac zivotnost v bg neni nejak vysoka...Je uplne jedno jestli ma 15k hp s nima nebo bez, dulezity je, ze je ma !! :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Magicie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Magicie »

---> zájemci o poněkud rychlejší zábavu bez nudného expení postavy, momentálně prodávám svůj acc:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 12#7310712
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Lidi mám dotaz... Dá se nějak změnit ta kontrolní otázka, kterou používám, když zapomenu heslo? Nějak jsem zapomněl co jsem tam přesně napsal a nechci přijít o účet, kdyby mi někdo zjistil heslo :) ... Nebo třeba jestli se to nějak nedá poslat na mail.... Dík
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

mam na vas fajn prosbu na jakym realmu je trosku vetsi fungujici ceska guilda ale jen brain pls chci si prehodit postavu na jinej realm z burning blade a vubec ted newim a na DT me nikdo nedostane predem dik :P
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

hypnotic666 píše:Lidi mám dotaz... Dá se nějak změnit ta kontrolní otázka, kterou používám, když zapomenu heslo? Nějak jsem zapomněl co jsem tam přesně napsal a nechci přijít o účet, kdyby mi někdo zjistil heslo :) ... Nebo třeba jestli se to nějak nedá poslat na mail.... Dík
Myslím že v tomto případě si budeš muset zavolat na tu jejich slavnou hotline, tak bys měl ovládat angličtinu nebo francouzštinu :)
Mr.Mario
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Mario »

Zkuš to napsat na jejich forum (official) ale musíš ovládat EN nebo si stahni nejaky překladač :D

URL FORUM :
http://forums.worldofwarcraft.com/

Nebo jestli znáš Blizzard Email zkuš to napsat jim do emailu
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

aha, mno tak jim napíšu na fórum.. s angličtinou problém nebude...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

shanker píše:mam na vas fajn prosbu na jakym realmu je trosku vetsi fungujici ceska guilda ale jen brain pls chci si prehodit postavu na jinej realm z burning blade a vubec ted newim a na DT me nikdo nedostane predem dik :P
pokud to je Horda tak Aszune :wink:
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

Skeeter píše:
shanker píše:mam na vas fajn prosbu na jakym realmu je trosku vetsi fungujici ceska guilda ale jen brain pls chci si prehodit postavu na jinej realm z burning blade a vubec ted newim a na DT me nikdo nedostane predem dik :P
pokud to je Horda tak Aszune :wink:
jj horda undead mage arcane/fire 64lvl...
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Magicie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Magicie »

Chromaggus a Drak Thul. Mám zkušenosti s prvním z uvedených a je tam opravdu minimálně dobrá stovka čechů, které jsem stihl potkat za hordu.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Magicie píše:Chromaggus a Drak Thul. Mám zkušenosti s prvním z uvedených a je tam opravdu minimálně dobrá stovka čechů, které jsem stihl potkat za hordu.
a já mám zkušenosti s tím druhým z uvedenených a tam jsem za hordu stihl potkat tak 90% čechů ... a někteří z nich měli i mozek, což je super :)

Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

no na Aszune je cechu cca 20-30 maximalne...Je tam jedna CZ/SK only guilda. Hodne lidi ma teda svoji main postavu v nektery mezinarodni guilde, ale na CSku (kanal) jsou vsichni :) A maka potrebujem !! :) tak sup sup.....
Majzl
Nováček
Nováček

nejde logovat

Příspěvek od Majzl »

Zdravicko
mate taky nekdo problem s logovanim do WoW? Od vcerejska me blbne pripojovani a pokud se pripojim tak se nelognu na hlavni server kde hraju a mam sve postavy na nektere ostatni servery se lognu. Na ofic foru se to uz den resi a stale zadna rozumna odpoved nebo vysvetleni od Blizardu:(( Jen by me tak zajimalo kolik z Vas ma podobny problem jako ja:))
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No, před spuštěnim samotný hry je tam poslední dobou napsaná nějaká informace o tom, že některé servery mají problémy...tak na tom asi něco bude...každopádně já na Frostmane bez problémů...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

No ja nevim, jestli to je serverem nebo urcitym userem, protoze par lidem z Aszune se to obcas stane, ale ja sem se s tim zatim nesetkal...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“