Projekt: Pomeranč

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

(marty)
Nováček
Nováček

Projekt: Pomeranč

Příspěvek od (marty) »

Zdravim, už docela delší dobu si hraju se svim starym počítačem. Dělám to jen o víkendy a to jenom tehdy, je-li tak nějak nálada. Je to moje první úprava, takže asi řeknete,že nic moc a já vám to neberu. Dřív jsem se sem nedostal a navíc sem ani nevěděl, jestli to někdy dokončim, teď je to tak na 80% , tak to už snad dodělam. Barva nějaká oranžová s černě matnym vnitřkem. 3 ventilátorky (vepředu, v plexi v boku a nahoře) Do plexi zkusim vyglavírovat pomeranče, ale protože jsem to nikdy nedělal, tak je i možný, že když se mi to nepodaří, tak se na to prostě vykašlu.
Úprava to bude čistě designová, vevnitř to hřeje Pentium2 266Mhz :)

Původní podoba:
Obrázek
Projekt (původní verze - konečná podoba předku je níže):
Obrázek
Přední oblouk:
Obrázek
Lakování case:
Obrázek
Přes horní ventilátor je tahokov ze stojánku na tužky:
Obrázek
Za deset let se poztrácely všechny zadní záslepky, tak i ty nahradil tahokov:
Obrázek
Start tlačítko, nalakované mechaniky a nahoře díra pro teploměr:
Obrázek
Přišly mi ventilátorky - Dnešní podoba:
Obrázek
Naposledy upravil(a) (marty) dne ned 24. čer 2007, 20:45, celkem upraveno 1 x.
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

Barevná kombinace je pěkná, to se musí nechat. Šase se ti povedla skvěle. Ale ten předek je příšerný :x , doufám že si s nim ještě dost pohraješ, pak by to mohlo být good. :)
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Zatim pěkné, tedy až na ten předek. Jinak podobnou case s blbě vyřešeným zdrojem jsem mě taky a chlazení nic moc, ale zase to mělo celkem pevný plechy.
Podpis nenalezen.
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

Barevná kombinace dobrá, předek děsnej (snad eště mákneš) , nastříkaný taky pěkně! Tahokov vzadu je taky pěknej... všechno kromě předku prostě pěkný!!! Těším se na pokračování ;-)
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
Pekac
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pekac »

no pokud tam jak tam nemas zobrazenej ten odkaz tak to je suuuper mood predek cernej supr ja si puvodne myslel ze zatim mas jen to bily ale pokud to je jak na tom nezobrazenym tak to je proste supr
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

jé, sorry, já si nefšim toho nezobrazenýho!!! Dobrý, ale možná by nebylo marný ty modrý LEDky prohodit za orange :oops:
POM4R4NC
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od POM4R4NC »

to sa tada fakt tesim na tie pomarance :-D
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

No pěkný celkem no až na ten předek ten do toho vůbec nezapadá to ještě něčim stříkni nákou barvičkou...a ten přední oblouk bych udělal víc zakulacenej ale to by se líbilo mě no tobě se to líbí takhle
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

barva super, ale ten předek by chtělo zmodit rovnou celý... :wink:
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Barva je fakt super, jen to mozna chtelo rovnou odlehcit cpu a zdroj presunout nekam dopredu, pak bys moh na cpu dat jen nejakej vetsi pasiv...
U predku bych se priklonil k nejaky razantnejsi zmene
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
(marty)
Nováček
Nováček

Příspěvek od (marty) »

Je díky, sem čekal horší kritiku..
Jo jasný, ten předek je teprv rozdělanej, bude to vypadat zhruba jako na tom nezobrazenym obrázku ( hned ho udělám zobrazovací) S tím, že tam bude ještě ten teploměr a v tom černym obdelníku start, restart a páčkový vypínače na větráčky.

Jo a tady téměř finální podoba toho předku, jak by to mělo vypadat, pokud se povede všechno jak bych chtěl:
Obrázek

Dole v tý díře nebude takhle černo, to se mi s tim jen nechtělo kreslit. Tam bude tahokov a větráček.
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

noa ko to uz bolo spomenute ... predok asi novy a mechaniky pekne do stredu, tak to vyzera cudne nesymetricky :(

farba super :) no a este teplomer uchytit inak- schovat skrutky
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

Nebylo by lepčí udělat nový čelo :roll: :oops:?
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

já bych tam možná i tu temnotu nechal :oops:
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

SNowie píše:já bych tam možná i tu temnotu nechal :oops:
Otázka je: jak to vypadá v reále...ale i tak bych byl radši pro nový čelo... :oops:
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

hryzalek píše:
Otázka je: jak to vypadá v reále...ale i tak bych byl radši pro nový čelo... :oops:
jj .. ale kdyby se podařilo udělat opravdu temnou temnotu, tak by to vypadalo dobře, tahokov už je trochu omšelej :)
(marty)
Nováček
Nováček

Příspěvek od (marty) »

hryzalek píše:Nebylo by lepčí udělat nový čelo :roll: :oops:?
Jo, tak to mě napadlo taky, ale na to si netroufam. Kdyby šlo jen o ten plast, tak v poho, ale takhle bych musel rozdělat půlku konstrukce, protože držáky mechanik jsou tak nějak součástí toho...nevim jak to nazvat, prostě by se to nejspíš rozpadlo a i kdybych to dal dohromady, bojim se, že by to ztratilo tu pevnost. Jsem začátečník a podle toho musim taky upravovoat, do tohodle bych nešel. Jednodušší by už bylo, než předělávat tohle, udělat novou case. :?
(marty)
Nováček
Nováček

Příspěvek od (marty) »

No tak jako nevypadá to tahle černě vůbec špatně, ale nevim jak to udělat, aby to vypadalo opravdu hodně hluboce temně černý. Takhle na tom obrázku je to prostě černá plocha, ve skutečnosti by to nejspíš nešlo.
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

ja bych tajm dal repraka nasvitil ho ...nejakej peknej stribrnej aby to nasviceni dobre odrazel a bylo videt jak dela duc duc duc :D ..no a jinak me se to moc libi ..jak kombinace barev ..tak i uchyceni teplometu...ty sroubky me tam vubec neprijdou blby...a je to stara bedna tak ma holt hozeny mechaniky mimo...coz me taky neprijde nijak ohyzdne. Ale zrusil bych disketovku a misto toho bych tam udelal nejakej peknej panel na ovladani fanu ..nebo nejakej display kde by se kutalel pomeranc...asi by to mohlo bejt aji cernobily ...ten display...a pak jeste bych hodil na horu rpes ten fan aerodynamicke ucho...jinak me se tenhle modek vazne moc libi :)
(marty)
Nováček
Nováček

Příspěvek od (marty) »

cuir píše:...
Díky :) Zajímavé nápady, ale reprák tak výkonej, aby bylo vidět jak dělá duc duc bych asi proti rezonaci neutlumil.. Jinak disketovku nechám stopro, spíš jsem chtěl zakytovat tu záslepku pod tim, ale asi jí ještě necham, kdyby mě časem ještě něco napadlo, tak abych to nemusel popřípadě vylamovat.

Jináč sem dneska doprousil zakytovaný díry a jsem silně znechucen křivostí, jaké jsem docílil... :cry: S timhle si budu hrát asi dýl, než jsem původně myslel. 8)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“