Nevite,cim to??Dekuji Jirka.
Přenesení souborů a nastavení v XP..HELP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- JirkaT
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přenesení souborů a nastavení v XP..HELP
mam jiny disk,ne ktery bych chtel prenest nastaveni a soubory ze stareho disku.Spustim pruvodce,at dam prenest jen nastaveni,nebo i se soubory,vytvori to slozku USMT2.UNC.Prendam disk,spusti pruvodce prenesenim souboru a nastaveni a porad mi to hlasi:"Určené umístění neobsahuje uložené informace."
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JirkaT
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- VasekB
- Začátečník

-
win maji uzivatelske nastaveni v profilu c:\Documents and Settings\username
1. prihlas se na PC2 s uzivatelem, jakeho tam chces pouzivat user2
2. odhlas se z PC2 a nejlepe restartuj (obcas si win nektere soubory drzi dele. je dobre nainstalovat M$ UPHClean-16d.msi)
3. na PC1 se prihlas jako administrator a prekopiruj
c:\Documents and Settings\user1\*.* do PC2 c:\Documents and Settings\user2\*.*
!!! nekopiruj celou tu slozku user1, ale otevri ji a prekopiruj ty soubory a podslozky !!!
4. prihlas se na PC2 jako user2 a mel bys mit nastaveni jako user1 na PC1. pokud si nejaky program neco uklada jinam, nez do profilu, tak to musis najit a prekopirovat zvlast
2. odhlas se z PC2 a nejlepe restartuj (obcas si win nektere soubory drzi dele. je dobre nainstalovat M$ UPHClean-16d.msi)
!!! nekopiruj celou tu slozku user1, ale otevri ji a prekopiruj ty soubory a podslozky !!!
4. prihlas se na PC2 jako user2 a mel bys mit nastaveni jako user1 na PC1. pokud si nejaky program neco uklada jinam, nez do profilu, tak to musis najit a prekopirovat zvlast
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JirkaT
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- JirkaT
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To jsem zkousel a napsalo mi to cas kopirovani cca tri hodky...tak jsem to ukoncil..VasekB píše:win maji uzivatelske nastaveni v profilu c:\Documents and Settings\username
- VasekB
- Začátečník

-
chces prenest vsechno nastaveni, nebo delat zazraky ?!?JirkaT píše:To jsem zkousel a napsalo mi to cas kopirovani cca tri hodky...tak jsem to ukoncil..
jestli tam mas tuny nesmyslu, tak to proste rychleji nejde...
smaz si to napirateny video a warez z plochy a prekopiruje se ti profil rychleji ;o))
ten pruvodce dela totez co tohle kopirovani, jen vynecha nektere slozky, jako je Temp, InternetExplorerTemporaryFiles, neco pod LocalSettings,...
takze vyrazne zrychleni necekej
- doonio
- Nováček

-
Re: Přenesení souborů a nastavení v XP..HELP
Trochu bych oživil tohlencto téma.Jediný rozdil mezni mnou a zakaldatelem je ten, že jsem chtěl kopírovat soubory a anstavení mezi 2 účty(avšak na jednom PC). a nyní bohužel po vytvoření Složky USMT2.UNC už na svým účtě nemám žádný složky kromě složky plochy, system a právě USMT2.
A když jsem zkusil zpětně toho průvodce, ale zdala jmse již New PC, tak to sice ty soubory USMT2 vzalo, ale po dokonččení (cca hodku) to nic nezkopírovalo jenom zasranej Skype.
A největší error je teď v tom že nemám ani složky v ejdnom účtě jenom v nějakejch 3 iamgich s koncovkou .DAT, kterým maj cca 4 Gb(což by odpovídalo mým složkám)
Co s tím?
A když jsem zkusil zpětně toho průvodce, ale zdala jmse již New PC, tak to sice ty soubory USMT2 vzalo, ale po dokonččení (cca hodku) to nic nezkopírovalo jenom zasranej Skype.
A největší error je teď v tom že nemám ani složky v ejdnom účtě jenom v nějakejch 3 iamgich s koncovkou .DAT, kterým maj cca 4 Gb(což by odpovídalo mým složkám)
Co s tím?