Přenesení souborů a nastavení v XP..HELP

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Přenesení souborů a nastavení v XP..HELP

Příspěvek od JirkaT »

mam jiny disk,ne ktery bych chtel prenest nastaveni a soubory ze stareho disku.Spustim pruvodce,at dam prenest jen nastaveni,nebo i se soubory,vytvori to slozku USMT2.UNC.Prendam disk,spusti pruvodce prenesenim souboru a nastaveni a porad mi to hlasi:"Určené umístění neobsahuje uložené informace."
Nevite,cim to??Dekuji Jirka. :(
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

Pisu,ze mi to pres spravce preneseni souboru a nastaveni nejde... :(
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

win maji uzivatelske nastaveni v profilu c:\Documents and Settings\username

1. prihlas se na PC2 s uzivatelem, jakeho tam chces pouzivat user2
2. odhlas se z PC2 a nejlepe restartuj (obcas si win nektere soubory drzi dele. je dobre nainstalovat M$ UPHClean-16d.msi)
3. na PC1 se prihlas jako administrator a prekopiruj
c:\Documents and Settings\user1\*.* do PC2 c:\Documents and Settings\user2\*.*
!!! nekopiruj celou tu slozku user1, ale otevri ji a prekopiruj ty soubory a podslozky !!!
4. prihlas se na PC2 jako user2 a mel bys mit nastaveni jako user1 na PC1. pokud si nejaky program neco uklada jinam, nez do profilu, tak to musis najit a prekopirovat zvlast
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Podle casu odpovedi sis to ani nejspis neprecetl. Treba neco delas spatne, tak si to zkus projit.
JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

WoiTa píše:Podle casu odpovedi sis to ani nejspis neprecetl. Treba neco delas spatne, tak si to zkus projit.
Priznam se,ze jsem to od Tebe podrobne necetl,bo to stejne mam v cestine a podle toho jsem to delal.. :D
JirkaT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

VasekB píše:win maji uzivatelske nastaveni v profilu c:\Documents and Settings\username

1. prihlas se na PC2 s uzivatelem, jakeho tam chces pouzivat user2
2. odhlas se z PC2 a nejlepe restartuj (obcas si win nektere soubory drzi dele. je dobre nainstalovat M$ UPHClean-16d.msi)
3. na PC1 se prihlas jako administrator a prekopiruj
c:\Documents and Settings\user1\*.* do PC2 c:\Documents and Settings\user2\*.*
!!! nekopiruj celou tu slozku user1, ale otevri ji a prekopiruj ty soubory a podslozky !!!
4. prihlas se na PC2 jako user2 a mel bys mit nastaveni jako user1 na PC1. pokud si nejaky program neco uklada jinam, nez do profilu, tak to musis najit a prekopirovat zvlast
To jsem zkousel a napsalo mi to cas kopirovani cca tri hodky...tak jsem to ukoncil..
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

JirkaT píše:To jsem zkousel a napsalo mi to cas kopirovani cca tri hodky...tak jsem to ukoncil..
chces prenest vsechno nastaveni, nebo delat zazraky ?!?
jestli tam mas tuny nesmyslu, tak to proste rychleji nejde...
smaz si to napirateny video a warez z plochy a prekopiruje se ti profil rychleji ;o))

ten pruvodce dela totez co tohle kopirovani, jen vynecha nektere slozky, jako je Temp, InternetExplorerTemporaryFiles, neco pod LocalSettings,...
takze vyrazne zrychleni necekej
doonio
Nováček
Nováček

Re: Přenesení souborů a nastavení v XP..HELP

Příspěvek od doonio »

Trochu bych oživil tohlencto téma.Jediný rozdil mezni mnou a zakaldatelem je ten, že jsem chtěl kopírovat soubory a anstavení mezi 2 účty(avšak na jednom PC). a nyní bohužel po vytvoření Složky USMT2.UNC už na svým účtě nemám žádný složky kromě složky plochy, system a právě USMT2.
A když jsem zkusil zpětně toho průvodce, ale zdala jmse již New PC, tak to sice ty soubory USMT2 vzalo, ale po dokonččení (cca hodku) to nic nezkopírovalo jenom zasranej Skype.
A největší error je teď v tom že nemám ani složky v ejdnom účtě jenom v nějakejch 3 iamgich s koncovkou .DAT, kterým maj cca 4 Gb(což by odpovídalo mým složkám)
Co s tím?
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“