Ati rage fury pro
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Sypho
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ati rage fury pro
ma napadla taka vec ze ci sa da pretaktovat moja ATi rage fury pro?
a dalsi napad ma napadol ale neviem ci by bol realny ze ono na tej mojej karte su 4 volne miesta pre pamate(asi na vykonejsi model)fungovala by tak akrta keby na nu osadim mikropajkou dalsie 4 pamate z Riva TNT (asi 2) m64???podla mna neviem ci by fungovala ale co ked?dakujem za radu
a dalsi napad ma napadol ale neviem ci by bol realny ze ono na tej mojej karte su 4 volne miesta pre pamate(asi na vykonejsi model)fungovala by tak akrta keby na nu osadim mikropajkou dalsie 4 pamate z Riva TNT (asi 2) m64???podla mna neviem ci by fungovala ale co ked?dakujem za radu
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ono ten plocak je pre viacej druhov tejto rage, cize ked mas vyssi model tak potom napr. tam kde mas volne pozicie na tie pamete tam su na vyssom a nemusia byt tam kde ich mas ty takze podla mna by to viedlo akurat k odpaleniu karty popripade aj niecoho inaksieho ale ked chces skus ale na 99% ju bud odpalis alebo ju nespustis 
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: Ati rage fury pro
Sypho píše:ma napadla taka vec ze ci sa da pretaktovat moja ATi rage fury pro?
Řeknu ti to takhle !Osobně si myslím, že tu grafiku nemá cenu taktovat.Výkon se ti nijak zvlášť nezvýší a můžeš si jí taky oddělat.Kup si nějakou lepší a pak jí taktuj.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- zombux
- Odborník PCT